Medial privat sittning – distans (telefon, nätet)

För dig som inte har möjlighet att ses fysiskt så kan du boka en Medial privat sittning via distans. Vi har då kontakt via telefon eller över nätet (Messenger Video, Zoom, Skype). Vi kommer överens om vilken media som passar bäst.

Vid en Privat medial sittning Jag förmedlar kontakt från någon person på andra sidan som vill ha kontakt med dig.

Jag beskriver personen som har kommit från andra sidan utifrån hur den såg ut, personlighet, vad den arbetade med, relationen till dig och annan information som personen ger för att du ska kunna förstå vem det är. När du vet vem det är så förmedlar jag budskap till dig. Ibland öppnar de också upp så att du kan ställa frågor.

Tid: Ca 60 minuter

Pris: 1250 kr
Pris med ljudinspelning : Ordinarie pris + 200 kr.
(mp3-fil som mailas till dig efter din session)

Bokning av tid

Du bokar en tid enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. I bokningssystemet har du möjlighet att välja distans via telefon eller nätet. Om du vill ha sessionen inspelad ange det i rutan för Noteringar när du bokar din tid.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa mig, 073-656 50 52.

Betalning sker via swish 123 651 95 73, EESS Education & Consulting AB. Ange ”Medial privat sittning via distans” på meddelanderaden i Swish. Har du inte swish kan jag fakturera. Betalningen ska vara gjord innan din bokade tid.

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid eller vid uteblivet besök faktureras hela avgiften. Se även Villkor

För information om villkoren för tjänsten samt ångerrätten se under Villkor