Seans budskap från nära o kära samt guider

VÄLKOMMEN TILL EN HÄRLIG KVÄLL MED ANDEVÄRLDEN!

Via Zoom

Jag, Elisabeth Edborg, och Ilona Palmelin bjuder in till en kväll ihop med andevärlden. Vi förmedlar budskap ifrån nära o kära på andra sidan samt från guider. Vi båda är certifierade medium, jag via Iris Hall, och Ilona via mig efter tre års mediumutbildning.

När vi förmedlar ifrån nära o kära så börjar vi med att beskriva personen som har kommit från andra sidan utifrån hur den såg ut, personlighet, vad den arbetade med, relationen till dig och annan information som personen ger för att du ska kunna förstå vem det är. Vi lyssnar också på den som kommer så vi vet vem den vill ha kontakt med. När vi hittat fram till dig och du vet vem det är så förmedlar vi budskap till dig.

När vi förmedlar ifrån våra guider lyssnar vi efter information till vem i publiken guiden vill ha framfört budskap och så förmedlar vi det. Det kan även bli budskap till hela gruppen.

Budskapen från både våra nära o kära samt guider är fyllda med mycket kärlek och omtanke om mottagaren av budskapen. Det handlar många gånger om vad du behöver tänka på i ditt liv för att må så bra som möjligt och få ett så bra liv som möjligt.

Det kommer även finnas tid för frågor om andlighet, mediumskap, energier, healing m m. Passa på att få svar på det du undrar över vad gäller den andliga världen.

Så var med på vår seans-kväll och bli peppad och inspirerad.

Du är varmt välkommen!

 

Datum: 8 december
Tid: kl 19.00 – ca 21.00
Plats: Seansen hålls via Zoom så du väljer en skön plats för dig med din dator, mobil eller läsplatta.

Mail med Zoom-länk skickas ut dagen innan. Du ska ha betalt för att få länken. Anmäler du dig senare än dagen innan så kommer Zoom-länken så fort som möjligt efter din anmälan och att du har betalt.

Är du ovan med Zoom så hittar du hjälp här hur du kommer igång. Det är lättare än vad du tror!
Hjälp Att komma igång och använda Zoom, se här…..

Pris: 200 kr
Du betalar via Swish. Swishnr 123 651 95 73, företagsnamn EESS Education & Consulting AB. Skriv ”Seans 8/12″ på meddelanderaden i Swish.

Betalning ska senast vara gjord kl 12.00 den 8/12.  Vid anmälan senare ska betalning göras snarast efter anmälan, senast kl 17.30.

Anmälan: Görs via BokaDirekt, se rubriken Event. Använd knappen nedan så kommer du direkt till bokningssystemet. Du kan anmäla dig via BokaDirekt fram till kl 17.00 samma dag.

För information om villkor för avbokning samt ångerrätten se mina Villkor — >> 

Zoom
Hjälp att komma igång och använda Zoom, se här…..