Mediumutbildning Kombo Steg 2, HT2022-VT2023

”Mediumutbildning Kombo, Steg 2”

Start 3-4 september

3 fysiska helgträffar
+
16 kurskvällar via Zoom

En kombination av våra världar, den digitala och fysiska, som fungerar perfekt. Under de tre helgerna träffas vi, lär känna varandra och umgås med övningar etc.  De sexton kurskvällarna är via Zoom. Du kan sitta i lugn och ro hemma, slippa ta dig ut i regn, rusk och snöstorm och slipper kanske långa resvägar. Kanske du inte bor i Stockholm men vill gå kurs, då är detta en bra kombination.

Sista anmälningsdag är förlängt till den 15 augusti, 2022!
Du kan anmäla dig så länge det finns lediga platser i BokaDirekt även om sista anmälningsdag är passerad.

Anmäl dig innan midsommar (23/6)
och få två gratis Mediala vägledningar under utbildningen.
 

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 1250 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan konsultation (gäller ej Hemmaseans).
Se övriga konsultationer här

 

 

Hösten 2022 startar jag åter en 1-årig utbildning för dig som vill fortsätta utveckla ditt Mediumskap för att få närmare kontakt med nära och kära och guider, dina och andras. Mediumutbildning Kombo Steg 2. Även ha målet att prova för att få ett träningskort som medium under utbildningen, inget krav men en möjlighet för dig. Utbildningen startar i september 2022 och avslutas i juni 2023.

Utbildningen kommer att fokusera på övningar som tar dig framåt i din utveckling av din intuition och medialitet. Den kommer ge dig stabilitet och säkerhet i ditt arbete som medium. Vi går djupare in i att tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom intuitionsövningar och kontakt med andra sidan får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på privata sittningar och mediala demonstrationer (storsseanser). Du kommer att få träna på de övriga kursdeltagarna men jag kommer även att bjuda in andra personer så att du får möjlighet att öva på personer som du inte känner så väl. Utbildningen innehåller även teori och
praktik i att bemöta kunder.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Du kommer även få öva själv på att kanalisera ner meditationer.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar (kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för kursdeltagare och även inbjudna gäster
 • Meditationer
 • Kanalisera ner egna meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 

Förkunskaper
Du som vill gå denna utbildning ska ha gått min Mediumutbildning Kombo HT2021-VT2022 eller Steg 1 utbildningen jag haft tidigare. Det går också bra med att ha någon intuitions- och mediumkurs/utbildning från annan utbildare. Du ska ha kommit en bit på väg på din mediumutveckling genom motsvarande kurser. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare
Deltagarantalet 12 st.

Mål med utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp mer kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap och öka på ditt ”symbolbibliotek” så att du lättare kan kommunicera med andevärlden (nära och kära samt guider). Att du under utbildningen ska bli bli redo att prova för att ta ditt Träningskort som medium. Kriterier för Träningskort som medium hittar du här. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen är tänkt som ett led i din utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att du behöver 3 läsår inför en certifiering som medium. 

Utbildningen passar även dig som enbart vill fortsätta utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta. Även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig mer om mediumskap.

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2022 och sträcker sig till juni 2023. Utbildningen innehåller tre helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. En helg i september 2022, en helg i januari och en i juni 2023. Dessutom ingår sexton kurskvällar, sju stycken under höstterminen 2022 och nio stycken under vårterminen 2023.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen med möjlighet för att prova för ett träningskort som medium.

Utbildningsdagar
Helgträffar
Den 3-4/9, 2022, den 21-22/1, 2023, den 17-18/6, 2023

Kurskvällar 2022
15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11, 24/11, 8/12

Kurskvällar 2023
2/2, 16/2, 2/3, 16/3, 30/3, 13/4, 27/4, 25/5, 8/6

Tider
Helger: Kl 10.00 – 17.30
Kurskvällar: Kl 18.15 – 21.15

Tid utöver kurstillfällena
För dig som vill prova för ditt Träningskort kommer du behöva träna och inhämta referenser etc utanför ordinarie kursträffar. Jag har möjlighet att hjälpa till med att ordna med personer att öva på om det behövs.

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder intuitivt.
 • En vanlig kortlek
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter), helst enfärgade
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1475 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2022 och den sista 27 juli 2023. Totalt blir utbildningskostnaden 17 700 kr inkl moms.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kurskvällar samt kurskompendium. Har du gått kursen tidigare använder du samma kurskompendium som du tidigare har fått.

Kurslokal vid helgträffarna
Studio Touch, Väringgatan 25, Vasastan, Stockholm

Kurskvällarna
Alla kurskvällar hålls på distans via Zoom

Om Corona/Covid-19 situationen skulle förändras kan utbildningens helgträffar även komma att hållas delvis eller helt via Zoom.

Inför starten av utbildningen behöver du göra följande:

 • Ladda ner Zoom-appen till PC eller mobilen.
 • För PC Windows hittar du https://zoom.us/support/download.
 • För mobil gå till App Store eller där du hittar appar för Android-mobiler
 • Inför varje kurstillfälle får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurstillfället.

Du hittar även lite information och hjälp vad gäller Zoom här

Anmälan 
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

Anmäl dig innan midsommar (23/6) och få din bonus!

Sista anmälningsdag är förlängt till den 15 augusti, 2022!
Du kan anmäla dig så länge det finns lediga platser i BokaDirekt även om sista anmälningsdag är passerad.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52. OBS! Jag är ej tillgänglig per telefon den 26/4-18/5.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten
Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Vid anmälan i BokaDirekt får du kryssa i en ruta där du godkänner villkoren annars kan inte bokningen göras. Du kommer även att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52. OBS! Jag är ej tillgänglig per telefon den 26/4-18/5.