Utveckla din intuition och medialitet

 

Den här kursen är till för dig som vill utveckla din intuition och medialitet. Du kan vara nybörjare eller ha kommit en bit på vägen med din mediala utveckling.

På kursen får du lära dig kommunicera med andevärlden. Du får genom olika övningar lära dig att förstå den information som bortgångna personer och guider använder för att kommunicera med dig. Det handlar om att tolka och förstå bilder, symboler, färger, känslor och tankar och ord, det som även kallas Clairvoyance, Clairaudience, och Clairsentience. Du får även lära dig känna igen olika typer av energier som bortgångna personer och guider har.

Vi fokuserar på att öva upp vår intuition och ta emot information ifrån bortgångna personer och guider. Vi övar också på att genomföra vägledningar för varandra med hjälp av tarotkort.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som medium finns. Längden på utbildningen är högst individuell och bedömningen att utfärda mediumcertifikat görs av mig och ett annat certifierat medium. Mer information om längden på utbildningen och krav för certifiering finns här.

Kursinnehåll:

  • Olika sätt att öppna och stänga/dra ihop sina chakror (energicentrum)
  • Tolka och läsa symboler, färger, känslor, ord/tankar och bilder
  • Psykometri d.v.s. känna av och läsa föremåls energier
  • Meditation
  • Ge vägledning till andra via tarotkort
  • Kommunicera med andevärlden nära o kära och guider
  • Privata sittningar
  • Storseanser
  • Energimedvetenhet

Förkunskaper: Det är bra om du har Stjärnkursen eller motsvarande som förkunskaper men det är inget krav.
Datum 2021:  10-11/7, 13-14/11 
Tid:
Kl 10.00 – 17.30
Pris: 3 300 kr
Pris för tidigare elever (oavsett tidigare kurs): 2 640 kr (20% rabatt). Rabatten gäller ej sommarkursen den 10-11/7. Ange vid anmälan i rutan för Noteringar att du är tidigare elev.
Plats: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm
Antal: Deltagarantalet är maximerat till 8 st pga rådande pandemi och dess restriktioner. Om restriktionerna ändras kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är max antalet 12 st elever.
Betalning av kurskostnaden: Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Du faktureras kurskostnaden som ska vara betald 14 dagar innan kurstillfället eller snarast om du anmäler dig senare än 14 dagar innan kurstillfället. Se förfallodatum på fakturan för senaste betalningsdag.

Vad ingår i kursen: Kursmaterial och fika. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för kursen se Villkor .