Transmediumskap

Den här helgkursen är till för dig som har kommit en bra bit på väg i ditt mediumskap och vill lära dig mer om Transmediumskap.

Att gå i trans handlar mycket om att släppa taget och att du försätter dig i ett annat medvetande tillstånd så att andevärlden kan kommunicera via dig bl a genom att använda ditt röstorgan och prata genom dig s k transtal. Det handlar också mycket om energier och att samverka med andevärldens energier.

Transmediumskap är mer fysisk i sin form än mentalt mediumskap och du kommer att även få prova på Transfiguration. Transfiguration är att andevärlden visar sig mer i fysisk form. Med hjälp av energi från dig och andevärlden skapas ektoplasma som andevärlden använder sig av för att bygga upp ett ansikte ovanpå ditt egna. Det brukar vara möjligt för de flesta deltagarna att se detta.

Dessutom ingår ett kortare avsnitt om Transhealing.

Kursinnehåll:

  • Olika övningar för Transmediumskap
  • Inspirerande tal
  • Transtal
  • Transfiguration
  • Kontakt med din transguide
  • Transhealing
  • Meditationer

Förkunskaper: Du ska ha gått någon form av Mediumutvecklingskurs och vara trygg i ditt mediumskap. Detta är inte en kurs för nybörjare.

Datum våren 2021: Det är inget kurstillfälle inplanerat för våren 2021.
Tid: kl 10.00 – 17.30
Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm
Pris: 3 300kr för nya deltagare. 2 640 kr (20% rabatt) för dig som tidigare har gått någon kurs hos mig. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är tidigare elev hos mig.)
Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Antal: Deltagarantalet är maximerat till 8 st pga rådande pandemi och dess restriktioner. Om restriktionerna ändras kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är max antalet 12 st elever.

Fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se under Villkor och rubriken Kurser.