Stjärnkursen – en prova-på-kurs

Bli en stjärna på dig själv!
En Prova-på-kurs med smakprov från Seven Stars kursutbud

Endast 990 kr för en helg!!!

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på personlig och andlig utveckling men inte riktigt vet hur och med vad du ska eller vill börja med. Under en helg på Stjärnkursen får du prova på att öva upp din intuition, din healing- och mediala förmåga. Du får också möjlighet med enkla övningar lyssna till ditt inre och förstå dig själv bättre, vad du är påverkad av i ditt liv och vad som har format dig till den du är idag. Stjärnkursen innehåller även meditationer för att kunna fokusera mer på att vara i nuet samt som hjälp till att utforska ditt inre.

Min förhoppning är att du efter en Stjärnkurs ska ha lärt dig mer om dig själv och dina förmågor samt att jag lyckats väcka ett intresse så att du vill fortsätta din personliga och andliga utveckling.

Kursinnehåll:

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Intuitionsövningar (tolka och läsa symboler, färger och bilder)
  • Andlig/Spirituell healing
  • Kommunicera med andevärlden, guider och nära o kära
  • Meditation
  • Lyssna till din kropp
  • Möjlighet att ställa frågor om andlighet, mediumskap, healing, energier etc.

Notera! Pga pandemin och behovet av att hålla avstånd är healingövningen under kursen lite ändrad. Du får lära dig ge dig själv healing vilket görs på samma sätt som om du skulle ge till någon annan.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs.

Datum 2021: 20-21/2, 10-11/4, 8-9/5, 3-4/7, 21-22/8),  2-3/10 (INSTÄLLD), 11-12/12
Tid: kl 10.00 – 17.30

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2,
Lilla Essingen, Stockholm

Pris/kurstillfälle: 990 kr
Vill du gå Stjärnkursen flera gånger är priset 1990 kr/kurstillfälle från och  med kursomgång två.

Antal: Deltagarantalet är maximerat till 8 st pga rådande pandemi och dess restriktioner. Om restriktionerna ändras kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är max antalet 14 st elever.

Anmälningsavgiften 350 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat. Går du Stjärnkursen flera gånger är anmälningsavgiften 500 kr/kurstillfälle från kursomgång två.

Fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns). Detta gäller kurser som hålls fysiskt, ej kurs via Zoom.

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för kursen se Villkor .