Steg 2 utbildning, 2021-2022 – Intuition, Mediumskap, Guider, Personlig utveckling

Anmäl dig senast den 1 juli och få
två Mediala vägledningar gratis under utbildningen.

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 1000 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan tjänst (gäller ej Husrensning eller Hemmaseans).Se övriga tjänster här

Hösten 2021 startar jag åter en 1-årig utbildning för dig som vill fortsätta utveckla ditt Mediumskap för att få närmare kontakt med nära och kära och guider, dina och andras. Även ha målet att prova för att få ett träningskort som medium under utbildningen, inget krav men en möjlighet för dig. Utbildningen startar i september 2021 och avslutas i juni 2022.

Utbildningen kommer att fokusera på övningar som tar dig framåt i din utveckling av din intuition och medialitet. Den kommer ge dig stabilitet och säkerhet i ditt arbete som medium. Vi går djupare in i att tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom intuitionsövningar och kontakt med andra sidan får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på privata sittningar och mediala demonstrationer( storsseanser). Du kommer att få träna på de övriga kursdeltagarna men jag kommer även att bjuda in andra personer så att du får möjlighet att öva på personer som du inte känner så väl. (Detta kan utebli om restriktioner pga pandemin (Corona/Covid-19) kvarstår under utbildningstiden.) Utbildningen innehåller även teori och praktik i att bemöta kunder.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap.

Kursinnehåll

  • Öppna och stänga våra chakran
  • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
  • Tarotkortsläggningar
  • Psykometri
  • Personlig utveckling
  • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
  • Öva på att ta emot klienter för privata konsultationer  (sittningar)
  • Öva på att hålla mediala demonstrationer (storseanser)
  • Meditationer
  • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på

Förkunskaper
Du som vill gå denna utbildning ska ha gått min Steg 1 utbildning eller ha kommit en bit på väg på din mediumutveckling genom motsvarande kurser hos mig eller någon annan utbildare. Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare eller så har du gått ett antal intuition-/mediumkurser innan. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare
Deltagarantalet är maximerat till 7 st med anledning av de restriktioner pga pandemin (Corona/Covid-19) som gäller. Förändras restriktionerna kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är maxantalet 12 st.

Mål med steg 2 utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp mer kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap och öka på ditt ”symbolbibliotek” så att du lättare kan kommunicera med andevärlden (nära och kära samt guider). Att du under utbildningen ska bli bli redo att prova för att ta ditt Träningskort som medium. Kriterier för Träningskort som medium hittar du här. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen är tänkt som ett led i din utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att även en Steg 3/4 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen (Steg 1-3/4) utan det går att ta ett steg i taget, även att blanda med helgkursen ”Utveckla din intuition och medialitet”.

Utbildningen passar även dig som enbart vill fortsätta utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta. Även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig mer om mediumskap.

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2021 och sträcker sig till juni 2022. Utbildningen innehåller tre helger. En helg i september 2021, en helg i januari och en i juni 2022. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, åtta stycken under höstterminen 2021 och åtta stycken under vårterminen 2022.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i februari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen med möjlighet för att prova för ett träningskort som medium.

Utbildningsdagar

Datum
OBS! Utbildningen startar med kurskvällarna den 31/8 och 14/9, 2021, dvs före uppstartshelgen för höstterminen.

Helger 2021: Den 18-19/9
Helger 2022: Den 22-23/1 och den 11-12/6
Kurskvällar 2021: 31/8, 14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11, 7/12
Kurskvällar 2022: 1/2, 15/2, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 24/5, 7/6

Tider
Helger: kl 10.00 – 17.30
Kurskvällarna: Kl 18.15 – 21.15

Kurslokal
Höstterminen: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm
Vårterminen: Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Vasastan, Stockholm

Om Corona/Covid-19 situationen kvarstår hösten 2021-våren 2022 kan utbildningen även komma att hållas delvis eller helt via Zoom.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1 350 kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2021 och den sista 27 juli 2022.

Totalt blir utbildningskostnaden 16 200 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen. Lunch vid helgtillfällena står du själv för.

Anmälan
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten
Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Vid anmälan i BokaDirekt får du kryssa i en ruta där du godkänner villkoren annars kan inte bokningen göras. Du kommer även att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52.