Mediumutbildning Kombo Steg 1, HT2022-VT2023

Start 3-4 september

3 fysiska helgträffar
+
16 kurskvällar via Zoom

 

Anmäl dig innan midsommar (23/6) och 
och få två gratis Mediala vägledningar under utbildningen. 

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 1250 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan konsultation (gäller ej Hemmaseans).
Se övriga konsultationer här

 

Sista anmälningsdag är den 1 augusti, 2022!
Du kan anmäla dig så länge det finns lediga platser i BokaDirekt även om sista anmälningsdag är passerad.

 

Hösten 2022 startar jag åter en 1-årig utbildning i Intuition och Mediumskap, Mediumutbildning Kombo, Steg 1. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina mediala förmågor och kunna använda dem bättre. Utbildning startar i september 2022 och avslutas i juni 2023.

Under utbildningen kommer du få lära dig mer om medialitet. Det är något vi alla föds med när vi kommer till jorden men de flesta väljer någon gång i livet att stänga ner dessa förmågor. Utbildningen kommer att ge dig möjlighet att öppna upp dem igen och vidareutveckla dem. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar. Du kommer också få öva på att genomföra privata sittningar och om tid finns även prova på att hålla seanser för övriga kursdeltagare (beror på gruppens utveckling av mediumskapet). Vi pratar också lite om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar, kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Andliga guider
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 

Förkunskaper
Det är bra om du har någon typ av kurs i intuition och medialitet innan t ex Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare men det är inget krav. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att även en Steg 2 och Steg 3 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen utan det går att ta ett steg i taget. Det är heller inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden. Du kan gå utbildningen enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Antalet deltagare
Deltagarantalet 12 st.

Mål med utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap. Att förstå hur andevärlden kommunicerar med dig och hur du kan tolka den information du får för att förstå den och vägleda dig själv och andra människor. Jag kallar det att bygga upp på sitt ”symbolbibliotek” , förstå och kunna tolka de bilder, färger, känslor etc du får till dig från andevärlden. Även att du under utbildningen ska få större förståelse för din egen medialitet samt andevärlden. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen passar även dig som enbart vill utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om mediumskap.

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i september 2022 och sträcker sig till juni 2023. Utbildningen innehåller tre helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. En helg i september 2022, en helg i januari och en i juni 2023. Dessutom ingår sexton kurskvällar, sju stycken under höstterminen 2022 och nio stycken under vårterminen 2023.

Kurshelgerna när vi träffas fysiskt kommer var ihop med Steg 2 gruppen. Övningar kommer att anpassas utifrån respektive grupps kunskapsnivå. Sammanslagningen av Steg 1 och 2 vid de fysiska kurshelgerna gör det även möjligt för dig att kunna ta igen eventuell missad kurskväll med en kurskväll med den andra gruppen.

Första helgtillfället är tänkt för att samla grupperna, Steg 1 och 2, för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen. 

Utbildningsdagar
Helgträffar
Den 3-4/9, 2022, den 21-22/1, 2023, den 17-18/6, 2023

Kurskvällar 2022
14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11, 7/12

Kurskvällar 2023
1/2, 15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 24/5, 7/6

Tider
Helger: Kl 10.00 – 17.30
Kurskvällar: Kl 18.15 – 21.15

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder intuitivt.
 • En vanlig kortlek
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter), helst enfärgade
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1475 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2022 och den sista 27 juli 2023. Totalt blir utbildningskostnaden 17 700 kr inkl moms.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kurskvällar samt kurskompendium. 

Kurslokal vid helgträffarna
Studio Touch, Väringgatan 25, Vasastan, Stockholm

Kurskvällarna
Alla kurskvällar hålls på distans via Zoom

Om Corona/Covid-19 situationen skulle förändras kan utbildningens helgträffar även komma att hållas delvis eller helt via Zoom.

Inför starten av utbildningen behöver du göra följande:

 • Ladda ner Zoom-appen till PC eller mobilen.
 • För PC Windows hittar du https://zoom.us/support/download.
 • För mobil gå till App Store eller där du hittar appar för Android-mobiler
 • Inför varje kurstillfälle får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurstillfället.

Du hittar även lite information och hjälp vad gäller Zoom här

Anmälan 
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.
Anmäl dig innan midsommar (23/6) och få din bonus!

OBS! Sista anmälningsdag är den 1 augusti, 2022!
Du kan anmäla dig så länge det finns lediga platser i BokaDirekt även om sista anmälningsdag är passerad.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52. OBS! Jag är ej tillgänglig per telefon den 26/4-18/5.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten
Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Vid anmälan i BokaDirekt får du kryssa i en ruta där du godkänner villkoren annars kan inte bokningen göras. Du kommer även att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52. OBS! Jag är ej tillgänglig per telefon den 26/4-18/5.