Andlig/Spirituell healing, grund

 

Den här kursen är till för dig som vill lära dig andlig/spirituell healing. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Dessutom att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och polaritetshealing. Kursen består av praktiska övningar varvade med kortare teoripass och frågestunder.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som healer finns. Mer information om längden på utbildningen och krav för certifiering finns här.

Kursinnehåll:

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Teori om healing och chakror
  • Kontakthealing
  • Chakrabalansering
  • Distanshealing
  • Ge healing till dig själv
  • Kundbesök
  • Lagar och riktlinjer

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Datum 2021: 17-18/7, 9-10/10
Datum 2022: 15-16/1
Tid: Kl 10.00 – 17.30
Pris: 3 300 kr
Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.
Pris för tidigare elever (oavsett kurs): 2 640 kr (20% rabatt).
Ange vid anmälan i rutan för Noteringar att du är tidigare elev. Tidigare-elev rabatten gäller ej på kurstillfället med sommarpris.
Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm
Max antal elever: Deltagarantalet är maximerat till 8 st pga rådande pandemi och dess restriktioner. Om restriktionerna ändras kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är max antalet 12 st elever.

Kursmaterial och fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för kursen se Villkor .