Kurser

 

Är du nyfiken på att utveckla din intuition och medialitet eller healingförmågor? Lära känna dig själv bättre genom personlig utveckling? Har du kommit en bit på väg i din mediala, andliga och personliga utveckling och vill fortsätta eller är du nybörjare? Jag har ett utbud av kurser som passar både dig som är nybörjare och dig som har kommit en bit på väg.

Jag har ”Stjärnkursen” för dig som är nyfiken på det andliga men inte vet riktigt var du ska börja. Kursen ”Att utveckla din intuition och medialitet” för dig som är nybörjare eller kommit en liten bit på väg i din mediala utveckling och för dig som vill lära dig mer om healing finns kursen ”Andlig healing” och ”Andlig healing fortsättning-trans o regression”. Är du nyfiken på guider och vill lära mer om dem så finns det nu webb-kursen ”Lär känna dina guider” som du kan köpa och gå precis när du vill, hur många gånger du vill och sitta var du vill när du går kursen.

Jag har även 1-åriga utbildningar i Mediumskap och Guider. ”Mediumutbildning Kombo”, fysiska träffar ihop med träffar via Zoom och ”Terminsutbildning Intuition och Mediumskap” som är 4 helger där vi ses fysiskt.

Är du mer intresserad av personlig utveckling ihop med mediumskap/andlighet så finns kursen ”Bli den bästa versionen av dig själv”.

I menyn till vänster hittar du mer information om respektive kurs/utbildning.

Anmäler dig till kurs/utbildning gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

Sista anmälningsdag är 14 dagar innan kursstart om inget annat anges i beskrivningen av kursen/utbildningen.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Betalning av kursen görs mot faktura som du får via mail ca 3 veckor innan starten av kursen/utbildningen. Kurskostnaden ska vara betald senast 14 dagar innan kursens början. Se mer information om anmälan och villkoren vid eventuellt återbud under Villkor.

Om inget annat framkommer i beskrivningen av en kurs eller workshop så gäller de villkor som finns under rubriken Villkor.