Kurser

 

Är du nyfiken på att utveckla din intuition och medialitet eller har du kommit en bit på väg i din mediala- och andliga utveckling och vill fortsätta? Jag har ett utbud av kurser som passar både dig som är nybörjare och du som har kommit en bit på väg.

Jag har ”Stjärnkursen” för dig som är nyfiken på det andliga men inte vet riktigt var du ska börja. Kursen ”Att utveckla din intuition och medialitet” för dig som är nybörjare eller kommit en liten bit på väg i din mediala utveckling och för dig som vill lära dig mer om healing finns kursen”Andlig healing” och ”Andlig healing via trans”. Är du nyfiken på Guider finns snart en webb-kurs om dem.

Jag har även 1-åriga utbildningar i Mediumskap och Guider.

I menyn till vänster hittar du mer information om respektive kurs/utbildning.

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

Sista anmälningsdag är 14 dagar innan kursstart. Se exakt datum i beskrivningen av respektive kurs.  

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Betalning av kursen görs mot faktura som du får via mail ca 3 veckor innan kursstarten. Kurskostnaden ska vara betald senast 14 dagar innan kursens början. Se mer information om kursanmälan och villkoren vid eventuellt återbud under Villkor.

Om inget annat framkommer i beskrivningen av en kurs eller workshop så gäller de villkor som finns under rubriken Villkor.