Workshops 4 ggr – Transmediumskap

 

De här fyra workshop-tillfällena är till för dig som har kommit en bit på väg i ditt mediumskap och vill lära dig mer om Transmediumskap och vill ha lite mer kontinuerlig övning än en helgkurs.

Att gå i trans handlar mycket om att släppa taget och att du försätter dig i ett annat medvetande tillstånd så att andevärlden kan kommunicera via dig bl a genom att använda ditt röstorgan och prata genom dig eller att de skriver via dig s k automatisk skrift. Det handlar också mycket om energier och att samverka med andevärldens energier.

Transmediumskap är mer fysisk i sin form än mentalt mediumskap och du kommer även att få prova på Transfiguration. Transfiguration är att andevärlden visar sig mer i fysisk form. Med hjälp av energi från dig och andevärlden skapas ektoplasma som andevärlden använder sig av för att bygga upp ett ansikte ovanpå ditt egna. Det brukar vara möjligt för de flesta deltagarna att se detta.

 

Kursinnehåll:

  • Olika övningar för Transmediumskap
  • Transfiguration
  • Kontakt med din transguide
  • Automatskrift
  • Meditationer

 

Förkunskaper: Du ska ha gått någon form av Mediumkurs och vara trygg i ditt mediumskap. Detta är inte workshops för  nybörjare.

Datum: 17/9, 15/10, 12/11, 10/2

Tid: Kl 18.30 – 21.15

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

Pris för 4 workshop-kvällar: 1450 kr inkl 500 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat. Enklare fika ingår. Du faktureras beloppet för de fyra workshop-kvällarna och fakturan ska senast vara betald
den 27 augusti.

Öppna Spiritualisters medlemmar har 200 kr rabatt. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är medlem i Öppna Spiritualister.)

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.  Anmälan är bindande. För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se under Villkor och rubriken Workshops.

OBS! I bokningssystemet ser det ut som om du anmäler dig till ett tillfälle men du anmäler dig till alla fyra gångerna.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.