Atlantisk Regressions Healing

 

OBS!  Kursen den 14 oktober är INSTÄLLD pga för få anmälningar! Kursen kommer inom kort att tas bort ifrån mitt kursutbud.

 

Under en kursdag får du möjlighet att arbeta med Atlantiska healingenergier, möta din ängel från Atlantisk samt öva på att ge Atlantiskt Regressions Healing till övriga deltagare.

Du använder din intuition för att få information om händelser från tidigare liv som påverkat den du ger Atlantisk Regressions Healing till. Dessutom hur det har påverkat din klient, positivt eller negativt, fysiskt eller mentalt/beteendemässigt. Du jobbar sedan med den Atlantiska healingenergin för att arbeta bort energierna från tidigare liv och fyller sedan på med healing till din klients fysiska kropp, energifält och chakror som har behov av påfyllning och stabilisering. Även lättare mikromassage kan förekomma att du får använda dig av för att lossa energierna. Du får även öva på att ge råd om vad din klient kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv.

 

Innehåll workshopen

  • Kontakt med Atlantisk healingenergi
  • Kontakt med din Atlantiska healingängel
  • Ge Atlantisk Regressions Healing till övriga kursdeltagare

 

Diplomering som Atlantisk Regressions healer
För dig som önskar finns möjlighet att bli diplomerad Atlantisk Regressions Healer. Det krävs då minst två kurstillfällen och att du praktiserar och ger Atlantisk Regressions Healing mellan kurstillfällena. Du ska sedan inför diplomeringen lämna in sex referenser skrivna av dina klienter du gett Atlantisk Regressions Healing. Blankett för referenserna tillhandahåller jag.

 

Förkunskaper: Healingkurs av något slag samt helst även att du är van att ta emot klienter eller att du övar på vänner och bekanta. Någon typ av intuitions- och mediumkurs så att du är van att använda din intuition/medialitet.
Datum: Den 14/10 INSTÄLLD
Tid: 10.00 – 17.30
Max antal: 8 st
Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm.
Pris: 1600 kr
Tidigare elever har 20% rabatt och betalar 1280 kr. Villkor för att få tidigare elev rabatt.
Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Kursen den 14 oktober är INSTÄLLD!

Fika ingår.  Lunchen står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud samt ångerrätten se Villkor och rubriken Kurser.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud samt ångerrätten se Villkor och Kurser.