Vårens workshops

Gå en eller flera gånger!!!!

 

Intuition och medialitet
Den 22/5 och 19/6, kl 18.30 – 21.30
Pris 280 kr/tillfälle

En kväll för dig som vill öva upp din intuition och lära dig språket för att kommunicera med andevärlden. Vi börjar kvällen med en kortare mediation och fortsätter sedan med enkla övningar för att tolka och läsa symboler, färger och bilder. Möjlighet att kommunicera med nära o kära på andra sidan kommer också att finnas. Förkunskaper: Har du gått någon kurs i intuition och medialitet tidigare är det bra men inget krav.

 

Healing – Andlig/Spirituell healing
Den 30/5 och 13/6, kl 18.30 – 21.30
Pris 280 kr/tillfälle

Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att ge kontakthealing, chakrabalansering och att  jobba med energierna i en persons aura. Förkunskaper: Har du gått healingkurs tidigare är det bra men inget krav.

 

Kontakt med guider
Den 5/6, kl 18.30 – 21.30
Pris 280 kr

En kväll där vi inriktar oss på att få kontakt med guider. Du får verktyg för att lättare komma i kontakt med din/dina guider och sätt att kommunicera så att du ska kunna lyssna på vad de har att säga dig. Du får även öva på att komma i kontakt med andra personers guider så att du kan lämna budskap till personen. Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs.

 

Transmediumskap
Den 4/6 och 25/6, kl 18.30 – 21.30
Pris 280 kr/tillfälle

Det här är en kväll för dig som tidigare har gått någon transmediumskurs och vill få möjlighet att öva mer. Du får öva på att försätta dig i ett annat medvetande tillstånd så att andevärlden kan kommunicera via dig. Förkunskaper: Transmediumkurs.

 

Anmälan: Föranmälan. Kursanmälan görs via anmälningsformuläret  eller via telefon 073-656 50 52. Anmälan är bindande. För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor

Kurslokal: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen