Utveckla din Intuition, Medialitet, Healing – Kalix

 

OBS! Denna helgkurs hålls i Kalix!

 

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på personlig och andlig utveckling men inte riktigt vet hur och med vad du ska eller vill börja med. Under kurshelgen får du prova på att öva upp din intuition, din healing- och mediala förmåga. Du får också möjlighet med enkla övningar lyssna till ditt inre och förstå dig själv bättre, vad du är påverkad av i ditt liv och vad som har format dig till den du är idag. Kursen innehåller även meditationer för att kunna fokusera mer på att vara i nuet samt som hjälp till att utforska ditt inre.

Min förhoppning är att du efter en kursen ska ha lärt dig mer om dig själv och dina förmågor samt att jag lyckats väcka ett intresse så att du vill fortsätta din personliga och andliga utveckling.

 

Kursinnehåll:
• Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
• Intuitionsövningar (tolka och läsa symboler, färger och bilder)
• Andlig/Spirituell healing
• Kommunicera med andevärlden, guider och nära o kära
• Lyssna till din kropp

 

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Kursledare: Elisabeth Edborg, Cert. medium och healer, Transmediumm, Cert Atlantean Healer, Diplomerad instruktör i Mindfulness,
Datum: 20-21 februari 20106
Tid: kl 10.00 – 17.00
Kurslokal: ABF-husest, Kalix
Kurskostnad: 1495 kr

Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Du faktureras kurskostnaden som ska vara betald 14 dagar innan kurstillfället eller snarast om du anmäler dig senare än 14 dagar innan kurstillfället.

Kursmaterial och fika ingår. Lunch står du själv för.

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande. För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor under rubriken Kurser.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

 

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor och rubriken Kurser.

 

Vid frågor rörande kursen: Maila till elisabeth.edborg@sevenstars.nu eller ring 073-656 50 52.

Frågor rörande praktiska frågor om kurslokal, lunch etc: Kontakta Mia Danielsson, ring eller skicka sms till 0730-91 00 49.