Transhealing + Medial vägledning

Sessionen börjar med ca 30 minuters Medial rådgivning och följs sedan av ca 90 minuter Transhealing.

Bokas enbart i samråd med Elisabeth Edborg, oftast som en uppföljning efter en Atlantisk Regression Healing-session

 

Medial vägledning

Jag ger dig vägledning via tarotkort eller kommunikation med din guide/vägledare.  För det mesta får jag information som gör att du får tips och råd hur du kan ”växa som människa” (personlig utveckling). Du har självklart även möjlighet att ställa egna frågor som t ex om boende, ekonomi, arbete, relationer, studier m m.

 

Transhealing

När jag utför transhealing arbetar jag i nära samarbete med min transhealings-guide,  Chin (kinesisk läkare). Jag ger dig transhealing med hjälp av Chin. Beroende på vad du har behov av kan behandlingen se ut lite olika vilket styrs av andevärden (Chin).  En behandling kan bestå av att jag ger transhealing, dvs rensar i din aura och arbetar med dina energier i din kropp. Ibland får jag även  vägleda dig in i ett meditativ tillstånd och du får visualisera en situation som har betydelse för de blockeringar du har. Tanken är att du ska kunna få upp och bearbeta de känslor som blockeringen består av. Situationen kan vara en fiktiv situation som framkallar den eller de känslor som behöver  bearbetas eller så kan situationen vara en som du har upplevt. Det är en process som du är medverkande i och jag och andevärlden är redskap för att hjälpa dig.

En session med Medial vägledning + transhealing tar ca 2 timmar.

Pris: 1 800 kr

Du betalar med kort vid ditt besök eller kontant. Följande kort accepteras: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Electron, JCB.

Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För information om villkoren för tjänsten se under Villkor och rubriken Tjänster.