Regressions healing – distans

 

Under en Regressions healings session får jag information ifrån specifika händelser ifrån ett eller flera tidigare liv och hur de har påverkat dig i det här livet. Påverkan kan vara fysisk eller mental (beteendemässigt). Negativ påverkan jobbar jag bort med hjälp av healing och de positiva förstärks. Jag fyller på med energi i din fysiska kropp, energifält och chakror som har behov av påfyllnad och stabilisering.

Under sessionen berättar jag vad jag får till mig och vi kan diskutera påverkan det har haft för dig. Jag ger dig även råd om vad du kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv. Det kan vara kostråd, motion, träning, kompletterande behandlingar hos andra terapeuter, beteendeförändringar etc.

Så här går det till på distans:
För mer information om ”Regressions healing” när den sker fysiskt se här

  • Jag ringer upp dig och vi börjar med att prata lite allmänt och jag kan berätta lite mer om behandlingen
  • Jag kommer sedan att förmedla det jag får till mig från en eller flera specifika händelser från tidigare liv som har påverkan på ditt nuvarande liv. Det kan vara fysiskt eller mentalt (beteenden) och det kan vara av positiv karaktär och ska förstärkas och vidareutvecklas i det här livet eller något som är mindre bra och behöver förändras.
  • Vi lägger på telefon och jag skickar healing på distans. Du kan sitta eller ligga ner det du känner är mest bekvämt för dig. Healingen tar ca 30-45 minuter.
  • Efter det ringer jag upp dig igen och jag berättar om jag fått till mig något ytterligare och vi har en avstämning om hur du upplevt det.

En session tar ca 1 timme och 15 minuter.

Pris: 1 400 kr

Du betalar via Swish. Swishnr 1236519573, EESS Education & Consulting AB, ange ”Regressions healing distans” på meddelande raden i swish. Betalningen ska vara gjord innan din bokade tid.

Boka tid
Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänsten  se Villkor .