Medial vägledning/Tarot – distans (telefon, nätet)

 

För dig som inte har möjlighet att träffas fysiskt så kan du boka en Medial vägledning på distans. Vi har då kontakt via telefon eller nätet (Messenger Video, Zoom, Skype). Se tjänsterna i BokaDirekt för att boka respektive Medial vägledning på distans.

Jag ger dig medial vägledning genom att kommunicera med din guide/vägledare och ibland kompletterar jag med att läsa tarotkort.  För det mesta får jag information som gör att du får tips och råd hur du kan ”växa som människa” (personlig utveckling). Du har självklart även möjlighet att ställa egna frågor som t ex om boende, ekonomi, arbete, relationer, studier m m.

 

Du kan välja på 1 timmes eller 30 minuters Medial vägledning

Pris 30 minuter: 650 kr
Pris 60 minuter: 1250 kr

Pris med ljudinspelning 30 resp 60 min : Ordinarie pris + 200 kr
(mp3-fil som mailas till dig efter din session)

Bokning av tid

Du bokar en tid enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. I bokningssystemet har du möjlighet att välja distans via telefon eller nätet och respektive tidsintervall. Om du vill ha sessionen inspelad ange det i rutan för Noteringar när du bokar din tid.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

Du kan också ringa mig, 073-656 50 52.

Betalning sker via swish 123 651 95 73, EESS Education & Consulting AB. Ange ”Medial vägledning via distans” på meddelanderaden i swish. Har du inte swish kan jag fakturera. Betalningen ska vara gjord innan din bokade tid.

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid eller vid uteblivet besök faktureras hela avgiften. Se även Villkor

För information om villkoren för tjänsten samt ångerrätten se under Villkor .