Regressions healing

 

Under en Regressions healings session får jag information ifrån specifika händelser ifrån ett eller flera tidigare liv och hur de har påverkat dig i det här livet. Påverkan kan vara fysisk eller mental (beteendemässigt). Negativ påverkan jobbar jag bort med hjälp av healing och de positiva förstärks. Jag fyller på med energi i din fysiska kropp, energifält och chakror som har behov av påfyllnad och stabilisering.

Under sessionen berättar jag vad jag får till mig och vi kan diskutera påverkan det har haft för dig. Jag ger dig även råd om vad du kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv. Det kan vara kostråd, motion, träning, kompletterande behandlingar hos andra terapeuter, beteendeförändringar etc.

Sessionen avslutas med att jag omsluter dig med healingenergin så att energin kan fortsätta arbeta för att balansera din kropp och fylla på energi även efter att själva sessionen är slutförd. Hur länge healingenergin fortsätter att verka i din kropp är individuellt.

Healingen ges både genom att jag lägger händerna på dig men även utan att jag berör dig fysiskt.

En Regressions Healing-session tar ca 1 timme och 15 minuter.

Pris: 1 550 kr
Du betalar via Swish eller med kort vid ditt besök.

 

Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänsten  se Villkor .