Andlig healing via trans – distans

Detta är en kraftfull form av andlig healing och går på djupet för att lösa upp energistagnationer som kan ha mentala, känslomässiga eller fysiska orsaker. I denna typ av healing arbetar jag som en kanal för mitt healingteam och healingenergin.

Så går sessionen till på distans:
För mer information om ”Andlig healing via trans” när den sker fysisk se här

  • Jag ringer upp dig och vi börjar med att prata lite om själva sessionen
  • Sedan blir det healing ca 30-45 minuter. Du sitter eller lägger dig ner vilket som du tycker känns mest bekvämt för dig. Jag sitter i ett vilande tillstånd (trans) och låter healingenergin/mitt healingteam arbeta energimässigt via mig till dig. Du kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under pågående session.
  • Jag ringer sedan upp dig igen och vi pratar lite om hur du har upplevt sessionen, varför du kom och jag förmedlar om det är någon mer information jag har fått till mig under sessionen som kan underlätta för lösa upp energistagnationerna. Healingen har till syfte att hjälpa din kropp till självläkning och kan även vara stressreducerande.

Totalt tar hela sessionen ca 1 timme och 15 minuter

Pris: 1550 kr

Du betalar via Swish innan din bokade tid.
Swish nr 123 651 95 73, EESS Education & Consulting AB, skriv ”Andlig healing via trans distans” på meddelanderaden i swish. Alternativt kan jag skicka en faktura som ska vara betald innan din bokade tid. Betalningen ska vara gjord innan din bokade tid.

Boka tid
Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.


Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänsten  se Villkor .