Stjärnpaket

 

Köp ett Stjärnpaket och tjäna tusenlappar!!!

Köp ett Stjärnpaket och bli en stjärna på dig själv med hjälp av bättre förståelse för vem du är och de förmågor du besitter. Att köpa ett Stjärnpaket innebär att du har bestämt dig för att satsa på dig själv och din andliga och personliga utveckling. Ett Stjärnpaket ger dig till tillgång till kurser, vägledning och meditation till ett mycket förmånligt pris.

 

Stjärnpaketet innehåller följande:

  • 5 kuponger att använda som betalning för helgkurser
    (lördag-söndag eller delbetalning vid fredag-söndag)
  • 1 kupong som gäller som betalning för en 1-timmes konsultation eller som delbetalning för en längre konsultation och då har kupongen värdet av 900 kr
  • 3 kuponger att betala Stjärnkväll-Transseans- , Meditations- eller Storseans-kvällar med
  • 1 kupong som gäller som betalning för en meditations-CD

Se respektive kurs/event på min hemsida för att se för vilka som kupongerna gäller för.

Stjärnpaketet gäller i 3 år från inköpsdatumet.

Stjärnpaketet är personligt.

 

Kostnad
Värdet av Stjärnpaketet är 14 850 kr men du betalar 9 950  kr med den Stjärnpaket-rabatt som jag ger dig.

Väljer du att betala hela Stjärnpaketet inom 10 dagar får du dessutom en Betala Nu-rabatt på 1 000 kr.
Priset blir då 8 950 kr
.

Du kan månadsbetala Stjärnpaketet under 12 eller 18 månader. Du betalar då 830 kr/månad i 12 månader eller 555 kr/månad i 18 månader.

 

Köpa ett Stjärnpaket
Vill du köpa ett Stjärnpaket så mailar du mig till info@elisabethedborg.se  och anger att du vill köpa ett Stjärnpaket och hur du vill betala det, inom 10 dagar eller månadsbetalning under 12 eller 18 månader. Jag behöver även ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer.

Efter jag mottagit ditt mail bekräftar jag ditt köp via ett mail tillbaka till dig. Du får sedan hemskickat Stjärnpakets-kupongerna samt faktura/fakturor.

 

Anmälan och betalning till kurs etc när du har ett Stjärnpaket
Du anmäler dig som vanligt med att uppge namn, adress, telefonnummer, vilken kurs, meditationskväll eller CD du vill gå på respektive köpa. Dessutom anger du ditt Stjärnpaket-nummer vilket står på de kuponger som ingår i Stjärnpaketet.

Du lämnar en kupong som betalning för en kurs, mediationskväll eller CD. Detta görs vid första kursdagen respektive början av en meditationskväll. Vid köp av CD gör vi upp om när kupongen lämnas om det är så att du beställer en CD via mail och att vi inte ses vid köpet.

Se även under Villkor för vad som gäller vid eventuellt återbud till kurser eller event för innehavare av ett Stjärnpaket.

 

Frågor om Stjärnpaketet
Har du frågor om Stjärnpaketet så maila mig till info@elisabethedborg.se  eller ring mig på 073-656 50 52.