Steg 2 utbildning, 2019-2020

Intuition, Mediumskap, Guider och
Personlig utveckling

 Anmäl dig senast den 20 juni och få
två Mediala vägledningar gratis under utbildningen.

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 900 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan tjänst (gäller ej Husrensning eller Hemmaseans). Se övriga tjänster här

 

Hösten 2019 startar jag åter en 1-årig utbildning för dig som vill fortsätta utveckla ditt Mediumskap för att få närmare kontakt med nära och kära och guider, dina och andras. Även ha målet att prova för att få ett träningskort som medium under utbildningen, inget krav men en möjlighet för dig. Utbildningen startar i september 2019 och avslutas i juni 2020.

Utbildningen kommer att fokusera på övningar som tar dig framåt i din utveckling av din intuition och medialitet. Den kommer ge dig stabilitet och säkerhet i ditt arbete som medium. Vi går djupare in i att tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom intuitionsövningar och kontakt med andra sidan får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på privata sittningar och mediala demonstrationer( storsseanser). Du kommer att få träna på de övriga kursdeltagarna men jag kommer även att bjuda in andra personer så att du får möjlighet att öva på personer som du inte känner så väl. Utbildningen innehåller även teori och praktik i att bemöta kunder.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap.

Kursinnehåll

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
  • Tarotkortsläggningar
  • Psykometri
  • Personlig utveckling
  • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
  • Öva på att ta emot klienter för privata konsultationer  (sittningar)
  • Öva på att hålla mediala demonstrationer (storseanser)
  • Meditationer
  • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på

Kom gärna på en informationsträff och få mer information om utbildningen. Du får även träffa mig och lära känna mig lite om du inte redan har träffat mig i andra sammanhang.

Läs mer om informationsträffarna

Förkunskaper

Du som vill gå denna utbildning ska ha gått min Steg 1 utbildning eller ha kommit en bit på väg på din mediumutveckling genom motsvarande kurser. Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare eller så har du gått ett antal intuition-/mediumkurser innan. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare

Deltagarantalet är maximerat till 12 st.

Mål med steg 2 utbildningen

Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp mer kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap och öka på ditt ”symbolbibliotek” så att du lättare kan kommunicera med andevärlden (nära och kära samt guider). Att du under utbildningen ska bli bli redo att prova för att ta ditt Träningskort som medium. Kriterier för Träningskort som medium hittar du här. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen är tänkt som ett led i din utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att även en Steg 3/4 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen (Steg 1-3/4) utan det går att ta ett steg i taget, även att blanda med helgkursen ”Utveckla din intuition och medialitet”.

Utbildningen passar även dig som enbart vill fortsätta utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta. Även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig mer om mediumskap.

Utbildningens längd och datum

Utbildningen startar i september 2019 och sträcker sig till juni 2020. Utbildningen innehåller tre helger. En helg i september 2019, en helg i februari och en i juni 2020. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, åtta stycken under höstterminen 2019 och åtta stycken under vårterminen 2020.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i februari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen med möjlighet för att prova för ett träningskort som medium.

Utbildningsdagar

OBS! Utbildningen startar med kvällsträffen den 4/9, 2019, före uppstartshelgen för höstterminen.

Datumen för vårterminen 2020 är uppdaterade (2020-02-07)

Helger: Den 14-15/9, 2019. Den 25-26/1 och den 30-31/5, 2020

Kvällssammankomsterna kommer att vara på onsdagar varannan vecka.

Datum  2019: 4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11, 11/12

Datum  2020: 29/1, 5/2, 19/2, 18/3, 25/3, 1/4, 15/4, 16/4, 13/5, 27/5

 

Tider

Helgtillfällena är kl 10.00 – 17.30

Kvällstillfällena är kl 18.15 -21.15

Kurslokal

Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

Utbildningskostnad

Utbildningskostnaden är 13 200 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

Du betalar utbildningen månadsvis den 27 i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1 100 kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2019 och den sista 27 juli 2020.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen. Lunch vid helgtillfällena står du själv för.

Anmälan

Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten

Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Du kommer att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52.