Steg 2 utbildning, 2017-2018

 Intuition, Mediumskap, Guider, Husrensning och
Personlig utveckling

Anmäl dig senast den 25 juni och få
två Mediala vägledningar gratis under utbildningen.

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 900 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan tjänst (gäller ej Husrensning eller Hemmaseans). Se övriga tjänster här

 

Hösten 2017 startar jag åter en 1-årig utbildning för dig som vill fortsätta utveckla ditt Mediumskap för att få närmare kontakt med nära och kära och guider, dina och andras. Även ha målet att prova för att få ett träningskort som medium under utbildningen, inget krav men en möjlighet för dig. Utbildningen startar i september 2017 och avslutas i juni 2018.

Utbildningen kommer att fokusera på övningar som tar dig framåt i din utveckling av din intuition och medialitet. Den kommer ge dig stabilitet och säkerhet i ditt arbete som medium. Vi går djupare in i att tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom intuitionsövningar och kontakt med andra sidan får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på privata sittningar och mediala demonstrationer( storsseanser). Du kommer att få träna på de övriga kursdeltagarna men jag kommer även att bjuda in andra personer så att du får möjlighet att öva på personer som du inte känner så väl. Jag kommer också anordna träningsseanser vid något eller några tillfällen under utbildningen. Du kommer även få prova på s k Husrensningar (föra över själar som fastnat mellan våra världar till andra sidan) och att hålla små egna intuitionsövningar för de övriga deltagarna på kursen (ni jobbar då 2 och 2 i den övningen). Utbildningen innehåller även teori och praktik i att bemöta kunder.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Det avsnittet baseras på metoden Resan av Brandon Bays. Även meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap.

 

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar
 • Personlig utveckling
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva på att ta emot klienter för privata konsultationer  (sittningar)
 • Öva på att hålla mediala demonstrationer (storseanser)
 • Träningsseanser
 • Husrensning
 • Meditationer
 • Hålla egna intuitionsövningar
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på

 

Förkunskaper

Du som vill gå denna utbildning ska ha gått min Steg 1 utbildning eller ha kommit en bit på väg på din mediumutveckling genom motsvarande kurser. Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare eller så har du gått ett antal intuition-/mediumkurser innan. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

 

Antalet deltagare

Deltagarantalet är maximerat till 12 st.

 

Mål med steg 2 utbildningen

Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp mer kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap och öka på ditt ”symbolbibliotek” så att du lättare kan kommunicera med andevärlden (nära och kära samt guider). Kunskap och att ha fått prova på Husrensning. Att du under utbildningen ska bli bli redo att prova för att ta ditt Träningskort som medium. Kriterier för Träningskort som medium hittar du här.

Utbildningen passar även dig som enbart vill fortsätta utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta. Även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig mer om mediumskap.

Utbildningen är tänkt som ett led i din utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att en Steg 3 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen (Steg 1-3) utan det går att ta ett steg i taget, även att blanda med helgkursen ”Utveckla din intuition och medialitet”.

 

Utbildningens längd och datum

Utbildningen startar i september 2017 och sträcker sig till juni 2018. Utbildningen innehåller tre helger. En helg i september 2017, en helg i januari och en i juni 2018. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, åtta stycken under höstterminen 2017 och åtta stycken under vårterminen 2018.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen med möjlighet för att prova för ett träningskort som medium.

 

Utbildningsdagar

Helger: Den 9-10/9, 2017. Den 27-28/1 och den 9-10/6, 2018
OBS! Tidigare var starthelgen den 2-3/9 men den är nu flyttad till den 9-10/9.

Kvällssammankomsterna kommer att vara på torsdagar varannan vecka. Vissa undantag finns, se respektive datum.

Datum  2017: 14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11, 7/12, 14/12

Datum  2018: 1/2, 15/2, 1/3, 15/3, 12/4, 26/4, 24/5, 7/6

 

Tider

Helgtillfällena är kl 10.00 – 17.30

Kvällstillfällena är kl 18.30 -21.30

 

Kurslokal

Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

 

Utbildningskostnad

Utbildningskostnaden är 11 520 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

Du betalar utbildningen månadsvis den 27 i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 960 kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2017och den sista 27 juli 2018.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen.

Du som har ett Stjärnpaket kan betala med 1 kurs-kupong och 795 kr/månad. Ange vid anmälan att du vill delbetala med en Stjärnpaketkupong. Kupongen lämnas vid första helgtillfället.

 

Anmälan

Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

 

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

 

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten

Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Du kommer att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

 

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon , 073-656 50 52.