Steg 1 Utbildning 2014-2015


Andlig/Spirituell  healing – Mediumskap och intuition

Personlig utveckling

Hösten 2014 startar jag åter en 1-årig utbildning i Andlig/Spirituell Healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina förmågor och utnyttja dom bättre. Utbildning startar i augusti 2014 och avslutas i maj 2015.

Du kommer få lära dig Andlig/Spirituell Healing. Att förstå hur kroppen påverkas av högre energier och hur de kan användas så de kan vara till nytta för mänskligheten. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Dessutom att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och polaritetshealing.

Medialitet är något vi alla föds med när vi kommer till jorden men dom flesta väljer någon gång i livet att stänga ner dessa förmågor. Utbildningen kommer att ge dig möjlighet att öppna upp dom igen och vidareutveckla dom. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar. Du kommer också får öva på att genomföra privata sittningar och mediala demonstrationer (storseanser). Mediumskap innebär också möjlighet att lära sig kommunicera med andra energier/själar t ex guider/vägledare även detta får du prova på under din utbildning.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Det avsnittet baseras på metoden Resan av Brandon Bays och boken Hela ditt inre av Lise Bourbeau. Även Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap och Andlig/Spirituell Healing.

 

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Psykometri
 • Tarotkortsläggningar
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära och guider
 • Öva på att ta emot klienter för privata konsultationer  (sittningar)
 • Öva på att hålla mediala demonstrationer (storseanser)
 • Teori rörande Andlig/Spirituell Healing (lagar, kundbesök etc)
 • Kontakthealing
 • Chakrabalansering
 • Distanshealing
 • Polaritetshealing
 • Personlig utveckling
 • Meditationer

 

Förkunskaper

Du som vill gå denna utbilding ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Andlig/Spirituell healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Utbildningen är tänkt som en plattform för fortsatt utveckling och utbildning till certifierad medium (steg 2) för dom som vill men det är inget krav. Du bör alltså ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen.

Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja lära dig mer om dom och utveckla dom vidare. Du kan även ha gått någon intuition- och mediumutbildning alternativt min prova-på-kurs Stjärnkursen. Utbildningen är inte för helt nybörjare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

 

Antalet deltagare

Deltagaranatalet är maximerat till 12 deltagare.

 

Mål med steg 1 utbildningen

Målet är att du efter genomförd 1- års utbildning  ska kunna så mycket om Mediumskap att du sista kurshelgen kan prova för att ta ditt Träningskort som medium och Certifikat som healer. Kriterierna för att få ett Träningskort. Kriterierna för att få ett Healingcertifikat. Det är frivilligt att prova för Träningskort som medium och Certifikat som healer och inget tvång.

Utbildningen kommer även ge dig en bättre kännedom om dig själv och en trygghet och bättre förståelse för dina förmågor som medium och healer.

 

Utbildningens längd och datum

Utbildningen startar i augusti 2014 och sträcker sig till maj 2015. Utbildningen innehåller tre helger, en i augusti 2014, en i januar och en i maj 2015. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, 8 stycken under höstterminen 2014 och 8 stycken under vårterminen 2015.

Under vårterminen 2015 kommer du även att behöva öva hemma mellan utbildningsträffarna, ca 10 timmar . Detta för att samla på dig referenser inför prövningen för Healingcertifikatet. Se kriterierna för  Healincertifikat

 

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen och då kommer de som så önskar och har uppnått kriterierna få prova för att ta sitt Träningskort som medium och Certifikat som healer.

 

Utbildningsdagar

Datum

Helger: Den 23-24 augusti 2014, den 10-11 januari och den 30-31 maj 2015

Kvällssammankomsterna kommer att vara på torsdagar varannan vecka, udda veckor. Ett undantag finns då sammankomsten är en tisdag, se vid respektive datum.

Kvällar 2014: 28/8, 11/9, 23/9 (tisd), 9/10, 23/10, 6/11, 20/11, 4/12

Kvällar 2015: 29/1, 12/2, 12/3, 26/3, 9/4, 23/4, 7/5, 21/5

 

Tider

Helgtillfällena är kl 10.00 – 17.30

Kvällstillfällena är kl 18.30 – 21.30

Kurslokal

Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

 

Utbildningskostnad

Utbildningskostnaden är 10 500 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden. Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 875 kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2014 och den sista 27 juli 2015.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen.

Du som har ett Stjärnpaket kan betala med 1 kurs-kupong och 710 kr/månad. Ange vid anmälan att du vill delbetala med en Stjärnpaketkupong. Kupongen lämnas vid första helgtillfället.

 

Anmälan

Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande. Se villkor nedan vid återbud eller avhopp av påbörjad utbildning.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

 

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen

Jag rekommenderar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Du hittar dom här.

 

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon , 073-656 50 52.