Steg 1 utbildning, 2021-2022 – Healing, Intuition, Mediumskap, Personlig utveckling

OBS!
Läsåret HT2021-VT2022 är Steg 1 och 2 utbildningarna ihopslagna vad gäller utveckla sin intuition, medialitet, kontakt med guider och personlig utveckling. Healingen ifrån Steg 1 utgår.

Steg 1/2 utbildningen är öppen att anmäla sig till för både dig som har Steg 1 eller motsvarande kunskaper från annan utbildare och för dig som har Stjärnkursen eller någon enstaka kurs i intuition och medialitet. Övningarna kommer att anpassas efter respektive elevs kunskapsnivå.

Har du frågor så kontakta mig via mail, elisabeth.edborg@sevenstars.nu eller telefon 073-656 50 52.

Här hittar du information om Steg 1/2 utbildningen –>>

** ** ** ** ** ** ** ** ** **

De områden som lärs ut i Steg 1 utbildningen är Andlig/Spirituell Healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina förmågor och utnyttja dem bättre. Utbildning startar i augusti 2021 och avslutas i juni 2022.

Det kommer bli fokus på healing under hösten och intuition och mediumskap under våren.

Under utbildningen kommer du att få lära dig Andlig/Spirituell Healing. Att förstå hur kroppen påverkas av högre energier och hur de kan användas så de kan vara till nytta för mänskligheten. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Dessutom att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och även healing till dig själv.

Medialitet är något vi alla föds med när vi kommer till jorden men dom flesta väljer någon gång i livet att stänga ner dessa förmågor. Utbildningen kommer att ge dig möjlighet att öppna upp dom igen och vidareutveckla dom. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar. Du kommer också får öva på att genomföra privata sittningar och om tid finns även prova på att hålla storseans (beror på gruppens utveckling av mediumskapet).

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Jag rekommenderar dig att läsa boken Hela ditt inre av Lise Bourbeau under utbildningsåret. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap och Andlig/Spirituell Healing.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger
 • Tarotkortsläggningar
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära
 • Teori rörande Andlig/Spirituell (lagar, kundbesök etc)
 • Kontakthealing
 • Chakrabalansering
 • Distanshealing
 • Självhealing
 • Personlig utveckling
 • Meditationer

Förkunskaper
Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Andlig/Spirituell healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att även en Steg 2 och Steg 3/4 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen (Steg 1,2 och 3/4) utan det går att ta ett steg i taget, även att blanda med helgkursen ”Utveckla din intuition och medialitet”.

Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja lära dig mer om dem och utveckla dem vidare. Du bör ha gått någon intuition- och mediumkurs alternativt min prova-på-kurs Stjärnkursen. Utbildningen är inte för helt nybörjare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare
Deltagarantalet är maximerat till 8 st pga rådande pandemi och dess restriktioner. Om restriktionerna ändras kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är max antalet 12 st elever.

Mål med steg 1 utbildningen
Målet är att du efter ha genomfört Steg 1 års utbildningen ska kunna prova för ett certifikat som healer. Kriterierna för att få ett Healingcertifikat hittar du här. Det är frivilligt att prova Certifikat som healer.

Utbildningen kommer även ge dig en bättre kännedom om dig själv och en trygghet och bättre förståelse för dina förmågor som medium och healer.

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i augusti 2021 och sträcker sig till juni 2022. Utbildningen innehåller tre helger, en i augusti 2021, en i januari och en i juni 2022. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, åtta stycken under höstterminen 2021 och åtta stycken under vårterminen 2022.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen och då kommer de som så önskar och har uppnått kriterierna få prova för att ta sitt certifikat som healer.

Under vårterminen 2022 kommer du även att behöva öva hemma mellan utbildningsträffarna, ca 10-20 timmar . Detta för att samla på dig referenser inför prövningen för Healingcertifikatet .

Utbildningsdagar

Datum
Helger 2021: Den 28-29/8
Helger 2022: Den 15-16/1 och den 4-5/6
Kurskvällar 2021: 2/9, 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11, 9/12
Kurskvällar 2022: 20/1, 3/2, 17/2, 3/3, 17/3, 31/3, 28/4, 2/6

Tider
Helgtillfällena är kl 10.00 – 17.30
Kvällstillfällena är kl 18.15 – 21.15

Kurslokal
Höstterminen: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm
Vårterminen: Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Vasastan, Stockholm

Om Corona/Covid-19 situationen kvarstår hösten 2021-våren 2022 kan utbildningen även komma att hållas delvis eller helt via Zoom.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1350  kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2021 och den sista 27 juli 2022.

Den totala kostnaden är 16 200 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen. Lunchen vid helgtillfällena står du själv för.

Anmälan
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.  Se villkor nedan vid återbud eller avhopp av påbörjad utbildning.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, Ångerrätt
Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Vid anmälan i BokaDirekt får du kryssa i en ruta där du godkänner villkoren annars kan inte bokningen göras. Du kommer även att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta Elisabeth Edborg via mail eller per telefon, 073-656 50 52.