Steg 1 utbildning, 2020-2021 – Healing, Intuition, Mediumskap, Personlig utveckling

Fullbokad!

Anmäl dig senast den 18 juni (midsommar) och få
två Mediala vägledningar gratis under utbildningen.

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 1000 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan tjänst (gäller ej Husrensning eller Hemmaseans). Se övriga tjänster här

Hösten 2020 startar jag åter en 1-årig utbildning i Andlig/Spirituell Healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina förmågor och utnyttja dem bättre. Utbildning startar i augusti 2020 och avslutas i juni 2021.

Det nya i år är att jag kommer dela ledarskapet i utbildningen med Ilona Palmelin. Ilona är certifierad healer av mig och nu under våren 2020 jobbar hon för att ta sitt certifikat i Mediumskap. Ilona kommer fokusera på delarna som gäller healing och jag fokuserar på intuition och mediumskapet i utbildningen. Vi är båda med vid uppstartshelgen samt avslutningshelgen. Efter det delar vi upp kurskvällarna, varannan kväll blir healing och varannan intuition och mediumskap.

Under utbildningen kommer du att få lära dig Andlig/Spirituell Healing. Att förstå hur kroppen påverkas av högre energier och hur de kan användas så de kan vara till nytta för mänskligheten. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Dessutom att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och polaritetshealing.

Medialitet är något vi alla föds med när vi kommer till jorden men dom flesta väljer någon gång i livet att stänga ner dessa förmågor. Utbildningen kommer att ge dig möjlighet att öppna upp dom igen och vidareutveckla dom. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar. Du kommer också får öva på att genomföra privata sittningar och om tid finns även prova på att hålla storseans (beror på gruppens utveckling av mediumskapet).

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Jag rekommenderar dig att läsa boken Hela ditt inre av Lise Bourbeau under utbildningsåret. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap och Andlig/Spirituell Healing.

Kursinnehåll

  • Öppna och stänga våra chakran
  • Tolka och läsa symboler, färger
  • Tarotkortsläggningar
  • Kommunicera med andevärlden, nära o kära
  • Teori rörande Andlig/Spirituell (lagar, kundbesök etc)
  • Kontakthealing
  • Chakrabalansering
  • Distanshealing
  • Personlig utveckling
  • Meditationer

Förkunskaper

Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Andlig/Spirituell healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att även en Steg 2 och Steg 3/4 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen (Steg 1,2 och 3/4) utan det går att ta ett steg i taget, även att blanda med helgkursen ”Utveckla din intuition och medialitet”.

Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja lära dig mer om dem och utveckla dem vidare. Du bör ha gått någon intuition- och mediumkurs alternativt min prova-på-kurs Stjärnkursen. Utbildningen är inte för helt nybörjare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare

Deltagarantalet är maximerat till 8 st. Pga rådande Covid-19 situationen (maj 2020) så är antalet begränsat till 8 deltagare. Om andra direktiv kommer från regeringen eller myndigheter så kan maxantalet komma att ändras. I normala fall är max antalet 12 st elever.

Mål med steg 1 utbildningen

Målet är att du efter ha genomfört Steg 1 års utbildningen ska kunna prova för ett certifikat som healer. Kriterierna för att få ett Healingcertifikat hittar du här. Det är frivilligt att prova Certifikat som healer.

Utbildningen kommer även ge dig en bättre kännedom om dig själv och en trygghet och bättre förståelse för dina förmågor som medium och healer.

Utbildningsledare
Elisabeth Edborg och Ilona Palmelin

Utbildningens längd och datum

Utbildningen startar i augusti 2020 och sträcker sig till maj 2021. Utbildningen innehåller tre helger, en i augusti 2020, en i januari och en i maj 2021. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, åtta stycken under höstterminen 2020 och åtta stycken under vårterminen 2021.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen och då kommer de som så önskar och har uppnått kriterierna få prova för att ta sitt certifikat som healer.

Under vårterminen 2021 kommer du även att behöva öva hemma mellan utbildningsträffarna, ca 10-20 timmar . Detta för att samla på dig referenser inför prövningen för Healingcertifikatet .

Utbildningsdagar

Datum

Helger: Den 29-30/8, 2020, den 16-17/1 och den 29-30/5, 2021

Kvällssammankomsterna kommer att vara på onsdagar varannan vecka.

Kvällar 2020: 9/9, 23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12

Kvällar 2021: 20/1, 3/2, 17/2, 17/3, 31/3, 14/4, 28/4, 26/5

Tider

Helgtillfällena är kl 10.00 – 17.30

Kvällstillfällena är kl 18.15 – 21.15

Kurslokal

Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

Om Corona/Covid-19 situationen kvarstår hösten 2020-våren 2021 kan utbildningen även komma att hållas delvis eller helt via Zoom. Utifrån de föreskrifter som nu gäller (april-20) går det att träffas i lokalen men förändras de kan förutsättningarna även förändras för att ses i lokalen. Steg 1 + 2 grupperna har under våren 2020 haft en del kurskvällar via Zoom vilket har fungerat över förväntan bra.

Utbildningskostnad

Utbildningskostnaden är 14 400 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1200  kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2020 och den sista 27 juli 2021.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen. Lunchen vid helgtillfällena står du själv för.

Anmälan

Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.  Se villkor nedan vid återbud eller avhopp av påbörjad utbildning.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, Ångerrätt

Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Vid anmälan i BokaDirekt får du kryssa i en ruta där du godkänner villkoren annars kan inte bokningen göras. Du kommer även att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta Elisabeth Edborg via mail eller per telefon, 073-656 50 52.