Steg 1 utbildning, 2017-2018

Andlig/Spirituell  healing, Intuition, Mediumskap och Personlig utveckling

Anmäl dig senast den 25 juni och få
två Mediala vägledningar gratis under utbildningen.

En Medial vägledning/termin. Värde 2 x 900 kr. Värdet går även att använda som delbetalning för annan tjänst (gäller ej Husrensning eller Hemmaseans). Se övriga tjänster här

 

Hösten 2017 startar jag åter en 1-årig utbildning i Andlig/Spirituell Healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina förmågor och utnyttja dom bättre. Utbildning startar i augusti 2017 och avslutas i juni 2018.

Du kommer få lära dig Andlig/Spirituell Healing. Att förstå hur kroppen påverkas av högre energier och hur de kan användas så de kan vara till nytta för mänskligheten. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Dessutom att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och polaritetshealing.

Medialitet är något vi alla föds med när vi kommer till jorden men dom flesta väljer någon gång i livet att stänga ner dessa förmågor. Utbildningen kommer att ge dig möjlighet att öppna upp dom igen och vidareutveckla dom. Du får kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar. Du kommer också får öva på att genomföra privata sittningar och om tid finns även prova på att hålla storseans (beror på gruppens utveckling av mediumskapet).

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Det avsnittet baseras på metoden Resan av Brandon Bays. Jag rekommenderar även dig att läsa boken Hela ditt inre av Lise Bourbeau under utbildningsåret. Även meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen följer internationella riktlinjer för Mediumskap och Andlig/Spirituell Healing.

 

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Psykometri
 • Tarotkortsläggningar
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära och guider
 • Teori rörande Andlig/Spirituell Healing (lagar, kundbesök etc)
 • Kontakthealing
 • Chakrabalansering
 • Distanshealing
 • Polaritetshealing
 • Personlig utveckling
 • Meditationer

 

Förkunskaper

Du som vill gå denna utbildning ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Andlig/Spirituell healing, Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen. Utbildningen är tänkt som en början på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. Det mest vanliga är att även en Steg 2 och Steg 3 utbildning behövs inför en certifiering som medium. Det är inget krav att gå alla stegen (Steg 1,2 och 3) utan det går att ta ett steg i taget, även att blanda med helgkursen ”Utveckla din intuition och medialitet”.

Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja lära dig mer om dem och utveckla dem vidare. Du kan även ha gått någon intuition- och mediumutbildning alternativt min prova-på-kurs Stjärnkursen. Utbildningen är inte för helt nybörjare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

 

Antalet deltagare

Deltagarantalett är maximerat till 12 st.

 

Mål med steg 1 utbildningen

Målet är att du efter ha genomfört Steg 1 års utbildningen ska kunna prova för ett certifikat som healer. Kriterierna för att få ett Healingcertifikat hittar du här. Det är frivilligt att prova Certifikat som healer.

Utbildningen kommer även ge dig en bättre kännedom om dig själv och en trygghet och bättre förståelse för dina förmågor som medium och healer.

 

Utbildningens längd och datum

Utbildningen startar i augusti 2017 och sträcker sig till juni 2018. Utbildningen innehåller tre helger, en i augusti 2017, en i januari och en i juni 2018. Dessutom ingår sexton kvällssammankomster, åtta stycken under höstterminen 2017 och åtta stycken under vårterminen 2018.

Första helgtillfället är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Helgen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen och då kommer de som så önskar och har uppnått kriterierna få prova för att ta sitt certifikat som healer.

Under vårterminen 2018 kommer du även att behöva öva hemma mellan utbildningsträffarna, ca 10-20 timmar . Detta för att samla på dig referenser inför prövningen för Healingcertifikatet .

 

Utbildningsdagar

Datum

Helger: Den 2-3/9 2017, den 13-14/1 och den 2-3/6 2018
OBS! Tidigare var starthelgen den 26-27/8 men den är nu flyttad till den 2-3/9.

Kvällssammankomsterna kommer att vara på onsdagar varannan vecka. Vissa undantag kan finns, se datumen för respektive kursträff.

Kvällar 2017:  13/9, 27/9, 11/10, 25/10, 8/11, 16/11 (tors), 22/11, 6/12
OBS! Kvällsträffen den 30/8 är flyttat till den 16/11. Första kvällsträffen är den 13/9.

Kvällar 2018: 17/1, 31/1, 14/2, 28/2, 14/3, 11/4, 25/4, 23/5

 

Tider

Helgtillfällena är kl 10.00 – 17.30

Kvällstillfällena är kl 18.30 – 21.30

 

Kurslokal

Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

 

Utbildningskostnad

Utbildningskostnaden är 11 520 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 960 kr/månad. Du faktureras med första inbetalningen den 27 augusti 2017 och den sista 27 juli 2018.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kvällssammankomster, kurskompendium och fika vid alla utbildningstillfällen.

Du som har ett Stjärnpaket kan betala med 1 kurs-kupong och 795 kr/månad. Ange vid anmälan att du vill delbetala med en Stjärnpaketkupong. Kupongen lämnas vid första helgtillfället.

 

Anmälan

Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande. Se villkor nedan vid återbud eller avhopp av påbörjad utbildning.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

 

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

 

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, Ångerrätt

Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Du kommer att få skriva på ett papper vid utbildningens start att du godkänner dessa villkor. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

 

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52.