Sommarkurser till sommarpriser 2019

 

Passa på att gå kurs under sommaren till
sommarpriset 1 850 kr/kurs
(ord pris 2 750 kr)
Gäller mina sommarkurser i juli 2019

 

Utveckla din intuition och medialitet
Datum: Den 6-7 juli
Tid: Kl 10.00-17.30
Lokal: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Stockholm
Pris: 1 850 kr inkl fika och kurskompendium

Den här kursen är till för dig som vill utveckla din intuition och medialitet. Du kan vara nybörjare eller ha kommit en bit på vägen med din mediala utveckling.

Kursen fokuserar på att lära dig kommunicera med andevärlden genom att lära dig  ”språket”. Du får genom olika övningar lära dig att förstå den information som bortgånga personer och guider använder för att kommunicera med dig. Det handlar om att tolka och förstå bilder, symboler, färger, känslor och tankar och ord, det som kallas Clairvoyance, Clairaudience, och Clairsentience.

Vi fokuserar på att öva upp vår intuition och ta emot information ifrån bortgångna personer och guider.. Vi övar också på att genomföra vägledningar för varandra med hjälp av tarotkort.

För mer information om kursen se ”Utveckla din intuition och medialitet”

Anmälan >> 

 

Andlig/Spirituell healing
Datum: Den 13-14 juli
Tid: Kl 10.00-17.30
Lokal: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Stockholm
Pris: 1 850 kr inkl fika och kurskompendium

Den här kursen är till för dig som vill lära dig andlig/spirituell healing. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och polaritetshealing. Kursen består av praktiska övningar varvade med kortare teoripass och frågestunder.

För mer information om kursen se ”Andlig/Spirituell healing”

Anmälan >> 

Anmälan
Du anmäler dig via Boka Direkt, klicka på knappen Boka tid och du kommer direkt in till bokningssystemet.  För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud samt ångerrätten se min hemsida under Villkor och Kurser.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px