Retreat Norra Cypern april 2019

 

SKAPA DET LIV DU VILL HA!

Få tid att fundera, tänka till och reflektera över

VAD DU VILL MED DITT LIV
och
HUR DU TAR DIG DIT

 

Du kommer att få bo i en fantastisk villa med egen terrass och pool samt utsikt över havet. Få umgås med trevliga människor och få nya insikter om dig själv och hur du kan skapa det liv just du vill ha.

 

Du kommer få tid och möjlighet att fundera på hur du vill ha DITT LIV. Vi kommer titta på vad som eventuellt stoppar dig att FÅ DET LIV DU VILL HA. Hur du kan ta dig FÖRBI HINDREN och vad för PRAKTISKA STEG du kan ta för att ta dig till DET LIV DU VILL HA.

Dessutom blir det tid för SOL, BAD och TREVLIGT UMGÄNGE.

Retreaten är uppdelad i tre områden:

1. Vad vill du med ditt liv? Vad drömmer du om? Vad gör dig lycklig?

2. Vad är det som stoppar dig från att få det du vill, drömmer om och som gör dig lycklig?

3. Ditt nästa steg för att få det liv du vill ha.

Vi kommer att jobba med konkreta övningar för att hitta vad du själv vill med ditt liv och vad det är som eventuellt stoppar dig att ta nästa steg. Du kommer också få olika verktyg som praktiskt kan skapa dig nya möjligheter, vänner, nätverk samt nya perspektiv på ditt liv. Det blir en blandning av andevärldens tänk om livsplaner, tankens kraft, längtan och mening med ditt liv samt rent konkreta, praktiska jordnära saker som kan ta dig vidare i livet.

Vi kommer ha fokus på

 

  • Meditation
  • Livshjulet
  • Tanken kraft
  • Visionboard
  • Master Mind
  • Mindfulness
  • Nätverkande
  • Lyssna på din intuition
  • Självbild/Självkänsla/Självförtroende
  • Personlig utveckling

Det kommer även finnas möjlighet till att boka vägledningar som kan hjälpa dig att förstå hur du ska ta dig dit du vill i ditt liv.

Agenda

 

Vi som håller i retreaten

Det är jag Elisabeth Edborg, och min vän Mirjana Daneskär som kommer leda dig till en fantastisk och oförglömlig vecka på Norra Cypern. Det som blivit mitt andra hem och som jag och Mirjana brinner för att få vara i tillsammans med dig.

Elisabeth Edborg, f d IT-chef, projektledare och mentor. Sedan 2010 arbetar jag som medium, transmedium, healer och livscoach.

Mirjana Daneskär är utbildad samtalsterapeut samt organisationskonsult vid Huma Nova och arbetar inom HR.

 

Praktisk information

 

Datum: Den 23-30 april, 2019

Plats: Norra Cypern, Esentepe, Sea Magic Park

Boende: Del i tvåbäddsrum

Max antal deltagare: 8 st

Din investering: 7 900 kr.
Vi har värderat kursens innehåll till 14 300 kr så det är ett fantastiskt erbjudande du får som följer med på vår första resa.

Anmälningsavgiften: 2000 kr ska betalas inom 10 dagar efter din anmälan. Din anmälan gäller först efter det att du betalat anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar.

Resterande belopp att betala: Resterande summa 5900 kr ska vara betald senast den 1 april, 2019.

Betalning och fakturering: Efter det att du anmält dig får du två fakturor via mail, en på anmälningsavgiften och en på resterande belopp. Fakturorna ska vara betalda senast enligt förfallodatum på dem.

Ingår i din investering: Kursen, boende med del i dubbelrum, frukost (självbetjäning, se preliminär agenda).

Boende: Del i dubbelrum i en stor fin villa. Villan har egen terrass och pool, det finns två badrum och tre toaletter samt kök och ett stort vardagsrum.

Ingår ej i priset: Flygresa till Cypern. Du kan flyga till Larnaca (södra sidan av Cypern) eller till Ercan (Norra sidan av Cypern). Just nu (januri-19) har Norwegian direktflyg till Larnaca för ca 2 500 kr (priserna kan ändras, se www.norwegian.se för exakta priser).

Vi kan hjälpa till med förmedling för transfer från och till flygplatsen men det ingår inte i priset. Cirka kostnad från Larnaca 600-700 (£55), taxi för upp till 6-8 personer. Ercan ca 300 kr (£35). Priserna för transfer är för enkel resa. Det tar ca 1 timme och 15 minuter från Larnaca flygplats och ca 45 minuter från Ercan flygplats.

Vi rekommenderar du åker med Norwegian till Larnaca den 23 april kl 6.00 och hem den 30 april, kl 11.55. Ju fler som åker med detta flyg desto mindre blir kostnaden för transfer från och till flygplatsen i Larnaca. Väljer du att åka till Ercan som ligger på Norra delen av Cypern kan du flyga med Turkisk Airlines eller Pegasus, deras flyg går via Istanbul.

Lunch och middag ingår inte. Ungefärlig kostnad per dag: Lunch ca 60-90 kr, middag från ca 150 kr och uppåt. Möjlighet till självhushåll finns. Du kan köpa mat i närliggande butik och tillaga i köket i villan om du så önskar.

 

Anmälan

Du anmäler dig enklast via länken som går direkt till bokningssystemet BokaDirekt. Efter din anmälan mottagits får du, via maila två fakturor, en på anmälningsavgiften, 2000 kr, vilken ska vara betald senast inom 10 dagar från din anmälan. Den andra fakturan är på resterande belopp 5900 kr och ska vara betald senast 1 april, 2019.

OBS! Det är först när du betalt anmälningsavgiften som din anmälan gäller.

 

 

Avbokning

Vid avbokning återbetalas inte anmälningsavgiften 2000 kr. Vid avbokning senare än den 15 mars 2019 avgår ytterligare 2000 kr, resterande inbetalt belopp (3900 kr) betalas tillbaka. Avbokar du senare än 31 mars, 2019, sker ingen återbetalning.

Ångerrätten

För information om ångerrätten se Villkor .

Försäkring:

Vi rekommenderar att du har en heltäckande försäkring under resan och som även täcker avbokningskydd. Kontrollera din försäkring innan avresa.

 

Vill du stanna längre?

Vill du kanske komma några dagar innan eller stanna några dagar efter så kontakta Elisabeth Edborg så får du kontaktuppgifter direkt till lägenhetsuthyrningen på området.

 

Frågor

Har du frågor omkring kursen och resan kontakta Elisabeth Edborg.

E-mail: elisabeth.edborg@sevenstars.nu

Mobil: 073-656 50 52

 

Om Sea Magic Park

Området är uppbyggt med lägenhet som för det mesta ägs av privata personer som är där på semester. En del hyr även ut sina lägenheter när de inte är där.

Området har tre pooler. Det finns ett spa med massörer, möjlighet till manikyr och pedikyr, bastu, hamam, inomhuspool och ett litet gym. Det finns tre restauranger inom gångavstånd samt en poolrestaurang öppen dagtid. Två mindre privata stränder i anslutning till området. Fina promenadvägar. Det går buss in till Kyrenia som är närmaste stad, den ligger ca 20-30 minuters färd med bussen. Det går även att ta taxi som inte ”kostar skjortan”. Det mesta kommer du upptäcka är billigt på Norra Cypern.

 

Om Norra Cypern

Valutan är turkiska lire, TL. En del avgifter kan visas i engelska pund men det går bra att betala med turkiska lira. Det går oftast bra att betala med kort dock ej för taxiresor.

På Norra Cypern finns även ett antal 4-5 stjärniga hotell med fina sandstränder och poolområden dit du själv kan ta dig med taxi. Kostar inte mycket för en dag att vara där. På dessa hotell finns även Spa och Casinon. Är du intresserad att åka dit så prata med oss så kan vi tipsa om bra och härligt lyxiga hotell att åka till.

Mer information om Norra Cypern kommer att komma.

Bilder boendet

Bilder från Norra Cypern