Online utbildning HT2020-VT2021 – Intuition, Mediumskap, Guider, Personlig utveckling

Hösten 2020 startar jag en 1-årig ONLINE-utbildning i Intuition, Mediumskap, Guider och Personlig utveckling. Målet med utbildningen är att du sa kunna prova för att få ett s k träningskort som medium. Det är inget krav men en möjlighet för dig om du vill. Du kan även gå utbildningen enbart för att utveckla ditt mediumskap. Utbildningen startar i augusti 2020 och avslutas i juni 2021.

Utbildningen kommer att fokusera på övningar som tar dig framåt i din utveckling av din intuition och medialitet. Den kommer ge dig stabilitet och säkerhet i ditt arbete som medium. Du får lära dig att tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom intuitionsövningar och kontakt med andra sidan får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på privata sittningar och mediala demonstrationer (storsseanser), tarotkorsläggningar och kontakt med dina guider. Utbildningen innehåller även teori och praktik i att bemöta kunder.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar (kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på

Förkunskaper
Det är bra om du har någon typ av kurs i intuition och medialitet innan t ex Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har eller någon liknande kurs, det är dock inget krav. Du kan ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare
Deltagarantalet 12 st.

Mål med utbildningen, Träningskort som medium
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap och bygga upp på ditt ”symbolbibliotek” så att du lättare kan kommunicera med andevärlden (nära och kära samt guider). Att du under utbildningen ska bli redo att prova för att ta ditt Träningskort som medium (om du vill, det är inget krav). Kriterier för Träningskort som medium hittar du här. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen passar även dig som enbart vill utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta. Även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om mediumskap.

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i augusti 2020 och sträcker sig till juni 2021. Utbildningen innehåller tre heldagar och sexton kvällssammankomster.

Första heldagen är tänkt för att samla gruppen för att lära känna varandra samt att alla får en flygande start på utbildningen. Heldagen i januari är till för att samla ihop gruppen efter julledigheten och få en bra start på den andra terminen av utbildningen. Den tredje heldagen ligger som avslutning på utbildningen.

Utbildningsdagar
Heldag 2020: Den 30/8
Heldagar 2021: Den 17/1 och den 5/6.

Kvällsträffar:
Datum 2020: 3/9, 17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12
Datum 2021: 28/1, 11/2, 25/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 20/5

Tider
Heldagarna: Kl 10.00 – 13.00 + 14.00 – 17.00

Kvällstillfällena: Kl 18.15 – 21.15

Tid utöver kurstillfällena
För dig som vill prova för ditt Träningskort som medium rekommenderar jag dig att öva på andra personer än dina kurskamrater. Detta kommer du då behöva göra utanför ordinarie kursträffar.

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bilder eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder.
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter)
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 990 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2020 och den sista 27 juli 2021.

Totalt blir utbildningskostnaden 11 880 kr inkl 1000 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften betalas inte separat utan ingår i den totala utbildningskostnaden.

I utbildningskostnaden ingår tre heldagar och sexton kvällssammankomster samt kurskompendium.

Online via Zoom
Hela utbildningen hålls online via Zoom.

Inför starten av utbildningen behöver du göra följande:

 • Ladda ner Zoom-appen till PC eller mobilen.
 • För PC Windows hittar du https://zoom.us/support/download.
 • För mobil gå till App Store eller där du hittar appar för Android-mobiler
 • Inför varje kurstillfälle får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurstillfället.

Anmälan
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten

Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Du kommer att få godkänna villkoren via ett mail ifrån mig inför starten av utbildningen. Du hittar villkoren här.

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail, elisabeth.edborg@sevenstars.nu eller per telefon, 073-656 50 52.