”Transformational stories”

A map to help women find their success

”My Way to the Stars”

I mitt kapitel ”My Way to the Stars” kan du läsa om hur jag förstod jag kunde kommunicera med andevärlden och gick från att vara IT-chef och projektledare till Medium, Transmedium och Healer. Det kom lite som en överraskning för mig men kändes ändå så rätt. Det var fram för allt under en sommarvecka 2004 som det mesta hände som gjorde jag förstod jag var medial.

Min väg var kantad av svårigheter på olika sätt och det tog lite tid innan jag tog steget fullt ut men det är inget jag idag ångrar att jag gjorde. Jag har nog aldrig känt mig så glad som när jag arbetar med andevärlden och får förmedla kontakt med dess ”invånare”, nära o kära som gått bort och våra guider. Även att få möjligheten att lära ut mer om andevärlden, mediumskap och healing. Jag kan inte säga annat än att jag älskar mitt arbete!

I mitt kapitel ”My Way to the Stars” får du också en lite inblick i hur andevärlden och våra nära och kära som gått bort kan resonera och förmedla budskap. Även vad som kan hända när de gått bort. Jag skriver också lite om hur jag nu blickar framåt mot nya äventyr i mitt liv.

 

Övriga medförfattare och deras kapitel

Förutom kapitlet ”My way to the stars” som jag har skrivit så finns det ytterligare tio kapitel att läsa och bli inspirerad av. Det är fantastiska liv och ”resor” mina medförfattare har gjort.

Läs och låt dig inspireras och låt dig själv ta ditt liv till just dit du vill.

Läs mer om alla författarna

Artiklar i Global Woman Magazine om alla författarna

 

 

Köpa boken

Vill du köpa boken så skicka ett mail till mig på elisabeth.edborg@sevenstars.nu. Jag skickar den då till dig och du betalar via faktura.

För dig som är kund eller elev hos mig och kommer till min lokal Seven Stars Center på Lilla Essingen i Stockholm så går det bra att köpa den där. Du betalar då via Swish eller kort.

Priset på boken är 200 kr.
Jag bjuder på frakten för dig som vill ha den hemskickad.