Mediumutvecklingskurs

Den här kursen är till för dig som vill inrikta dig på att utveckla din medialitet. Du bör ha gått någon intuitionskurs eller liknande tidigare. Kursen fokuserar på kontakt med andevärlden. Du får lära dig tolka symboler, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med. Vi övar också på att genomföra privata sittningar och mediala demonstrationer.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som medium finns. Som ett steg till certifiering utfärdas träningskort som ger dig möjlighet att träna på privata konsultationer (sittningar) och mediala demonstrationer utanför din vän- och bekantskapskrets.

Längden på utbildningen är högst individuell och bedömningen för träningskort görs av mig. Bedömning för att utfärda mediumcertifikat görs av mig och ett annat certifierat medium. Mer information om längden på utbildningen och krav för certifiering finns här.

 

Kursinnehåll:

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Tolka och läsa symboler, färger och bilder (tarot)
  • Kommunicera med andevärlden, guider och nära o kära
  • Öva på att ta emot klienter för privata konsultationer  (sittningar)
  • Öva på att hålla mediala demonstrationer (storseanser)

 

Förkunskaper: Intuitionskurs eller liknande

Datum våren 2014: 10-11 maj

Datum hösten 2014: 15-16 november

Tid: kl 10.00 – 17.30

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

Pris/kurstillfälle: 2 400kr för nya deltagare. 2 000 kr för dig som tidigare har gått någon kurs hos mig. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är tidigare elev hos mig.)

Öppna Spiritualisters medlemmar har 200 kr rabatt. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är medlem i Öppna Spiritualister.)

För innehavare av ett Stjärnpaket: 1 kurskupong. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du vill betala med en Stjärnpaketkupong.)

Kursmaterial och fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor och rubriken Kurser.