Medial vägledning/Tarot + 3 egna frågor på distans inkl ljudfil

 

Jag spelar in en medial vägledning och mailar ljudfilen (mp3-format) till dig. Den mediala vägledningen görs via  kommunikation med din guide/vägledare eller tarotkort.  För det mesta får jag information som gör att du får tips och råd hur du kan ”växa som människa” (personlig utveckling) så att du ska ha ett så bra liv som möjligt. Du har möjlighet att ställa 3 egna frågor om du önskar t ex om boende, ekonomi, arbete, relationer, studier m m. Ange frågorna i rutan för Noteringar när du gör din bokning.

Den mediala vägledningen blir ca 45 minuter – 1 timme lång.

Du får din ljudfil mailad till dig inom 2 dagar efter din bokade tid. Ljudfilen skickas via WeTransfer och kommer med avsändaradressen WeTranser. I mailet finns en länk från vilken du kan ladda ner ljudfilen. Du har 7 dagar på dig att ladda ner din ljudfil.

 

Pris: 900 kr

Du betalar via Swish, 123 651 95 73. Du ska ha betalt senast 24 timmar innan din bokade tid.

Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid. Hittar du ingen lämplig tid så skicka ett mail till mig med att du vill ha en ”Medial vägledning/Tarot + 3 egna frågor på distans inkl ljudfil” och så återkommer jag till dig med tidpunkt för när jag kan göra den och skicka dig ljudfilen med den inspelade vägledningen, elisabeth.edborg@sevenstars.nu.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Avbokning senare än 24 timmar innan din bokade tid eller uteblivet besök faktureras med hela beloppet.

För information om villkoren angående ev avbokning, ombokning eller ångerrätten för tjänsten  se Villkor .