Medial privat sittning – via telefon

För dig som inte har möjlighet att komma till min lokal, Seven Stars  Center i Stockholm kan du boka en Medial privat sittning som utförs via telefon. Jag ringer upp dig på din bokade tid. Samtalet presenteras hos dig i din mobil som ””Inget uppringnings-ID”.

Jag förmedlar kontakt från någon person på andra sidan som vill ha kontakt med dig.

Jag beskriver personen som har kommit från andra sidan utifrån hur den såg ut, personlighet, vad den arbetade med, relationen till dig och annan information som personen ger för att du ska kunna förstå vem det är. När du vet vem det är så förmedlar jag budskap till dig. Ibland öppnar de också upp så att du kan ställa frågor.

Tid: Ca 60 minuter

Pris: 1000 kr

Bokning av tid

Du bokar en tid enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

Du kan också ringa mig, 073-656 50 52.

Betalning sker via swish 123 651 95 73, EESS Education & Consulting AB. Ange ”Medial privat sittning via telefon” på meddelanderaden i Swish. Har du inte swish kan jag fakturera. Betalningen ska vara gjord innan din bokade tid.

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid eller vid uteblivet besök faktureras hela avgiften. Se även Villkor

För information om villkoren för tjänsten samt ångerrätten se under Villkor