Terminsutbildning – Intuition och Mediumskap VÅREN 2023

Kan du inte vara med alla fem kurshelgerna?
Det går att vara med 2-3 kurshelger. 
Se längre ner i kursbeskrivningen eller kontakta mig info@elisabethedborg.se eller 073-656 50 52.

I februari 2023 startar jag en ny Terminsutbildning i Intuition och Mediumskap. Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina mediala förmågor och kunna använda dem bättre. Den passar både dig som är i början på din mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Se rubriken Förkunskaper längre ner på sidan.

Under utbildningen kommer du få kunskap i Mediumskap dvs kontakten med andra sidan (människor som har gått bort och guider). Du får lära dig tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Grunderna för Mediumskap är att utveckla sin intuition, utbildningen innehåller därför även intuitionsövningar där vi bl a använder oss av tarotkort, stenar, servertter m m. Du kommer att få öva på att genomföra privata sittningar och på att hålla seanser för övriga kursdeltagare (beror på gruppens utveckling av mediumskapet). Vi pratar också lite om andliga guider och hur du kan kommunicera med dem. Även att du får prova på att kanalisera ner meditationer.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Utbildningen består av 5 helger där vi träffas fysiskt. Det ingår även 2 st , 30 minuters, Mediala vägledningar under utbildningen. De Mediala vägledningarna är tänkt i första hand som vägledning omkring din utveckling under utbildningen, det kan även finnas tid för någon privat fråga. För dig som vill kommer det vara 4 kurskvällar via Zoom. Dessa är frivilliga. Kurskvällarna via Zoom ligger mellan kurshelgerna. Utbildning startar i februari 2023 och avslutas i juni 2023.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar, kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans för övriga kursdeltagare
 • Prova på att kanalisera meditationer
 • Andliga guider
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 
 • Diskussioner/frågestunder omkring andlighet, mediumskap, intuition, personlig utveckling, energier m m.

Förkunskaper
Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har, eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla dem vidare. Utbildningen passar både dig som är i början på din mediumutveckling och för dig som kommit en bit på väg. Övningarna anpassas till de olika kunskapsnivåer som deltagarna kan ha.

Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Du som vill gå Terminsutbildningen ska känna för och vilja utveckla dina andliga och personliga förmågor dvs Mediumskap, Intuition och Personlig utveckling. Du bör ärligt vilja utveckla dessa sidor av dig själv och vara fokuserad och dedikerad under hela utbildningen.

Mål med kursen

Utbildningen är tänkt som en början eller fortsättning på en utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium. För det mesta så behövs det flera utbildnings-perioder inför en certifiering som medium. Det är inget krav att ha målet att ta ett mediumcertifikat i framtiden och gå flera utbildningar. Du kan gå denna Terminsutbildning enbart för att utforska och lära dig mer om din medialitet.

Mer information om processen för mediumcertifiering och träningskort hittar du här–>>

Antalet deltagare
Deltagarantalet 10 st

Utbildningens längd och datum
Utbildningen startar i februari 2023 och sträcker sig till juni 2023. Utbildningen består av 5 helger där vi träffas fysiskt i kurslokal i Stockholm. Även 4 kurskvällar via Zoom för de som vill, det är frivilligt och anmälan görs till respektive kurskväll, se längre ner för mer information om kurskvällar via Zoom.

Kan du inte vara med alla fem kurshelgerna? Det går att vara med 2-3 kurshelger. Kurspriset blir då ordinarie kurshelgspris per kurstillfälle som tidigare elever är det 3360 kr/kurshelg. Kontakta mig för vidare diskussion om det, mail info@elisabethedborg.se eller 073-656 50 52.

Utbildningshelger våren 2023
Den 11-12 februari
Den 11-12 mars
Den 15-16 april
Den 27-28 maj
Den 10-11 juni

Tid
Kl 10.00 – 17.30

Kurslokaler
Health & Care by Jigler, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm.

Gäller alla helger förutom sista kurshelgen den 10-11 juni, den hålls på Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm.

Utbildningskostnad/betalning

Alternativ 1

Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift om 1000 kr (ej återbetalningsbar). Resterande kurskostnad betalar du månadsvis under 7 månader, januari – juli 2023. Månadskostnaden är 1750 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med start den 27 januari 2023 och den sista gången den 27 juli 2023. Totalt blir utbildningskostnaden 13 250 kr.

Alternativ 2

Du betala 1000 kr i anmälningsavgift och sedan 2800 kr inför respektive kurshelg, dvs 5 betalningar, februari-juni-23. Betalningarna ska ske senast 7 dagar innan respektive kurshelg. Totalt blir då utbildningskostnaden 15 000 kr. Ange vid din anmälan om du vill betala enligt alternativ 2.

I utbildningskostnaden, oavsett betalningsalternativ, ingår 5 helger samt 2 st 30 minuters Mediala vägledningar under Terminsutbildningen. Kurskompendium. Fika med tilltugg på för- och eftermiddagen under helgerna. Lunch står du själv för.

Kurskvällar via Zoom (Frivilligt)
För dig som vill öva lite mer mellan helgernas kurstillfällen så kommer det finnas möjlighet till det med kurskvällar via Zoom.
Datum: 22/2, 22/3, 27/4, 10/5
Tid: Kl 18.15 – 21.15
Kostnad: 300 kr per kurskväll. Faktureras i anslutning till månadens månadsbetalning.
Eget material: Till Zoom-kvällarna behöver du lite eget material: Tarotkort eller liknande, några stenar o kristaller, servetter, vanliga spelkort.

Ingår i kurskostnaden oavsett betalningsalternativ: 5 kurshelger, 2 Mediala vägledningar (tips o råd om din utveckling på utbildningen), kurskompendium, fika vid kurshelgerna.
Ingår inte i kurskostnaden: Lunch vid kurshelgerna, kurskvällar via Zoom (de är frivilliga), material som du kan behöver vid kurskvällarna via Zoom.

Anmälan utbildningen
Anmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. När du anmäler dig ange vilket alternativ för betalningen som du önskar, det gör du i rutan Noteringar.

Anmälan Zoom-kvällar: Anmälan görs via mail till info@elisabethedborg.se inför respektive kurskväll. Informeras mer om vid första utbildnings-helgen.

Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten
Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Vid anmälan i BokaDirekt får du kryssa i en ruta där du godkänner villkoren annars kan inte bokningen göras. Du hittar villkoren för detta samt information om ångerrätten här.

Frågor
Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail eller per telefon, 073-656 50 52.-