Andlig/Spirituell healing

 

Den här kursen är till för dig som vill lära dig andlig/spirituell healing. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen. Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Dessutom att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering och polaritetshealing. Kursen består av praktiska övningar varvade med kortare teoripass och frågestunder.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som healer finns. Mer information om längden på utbildningen och krav för certifiering finns här.

Kursinnehåll:

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Teori om healing och chakror
  • Kontakthealing
  • Chakrabalansering
  • Distanshealing
  • Polaritetshealing
  • Kundbesök
  • Lagar och riktlinjer

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Datum våren 2015: 28 februari – 1 mars, 27 – 28 juni

Tid: kl 10.00 – 17.30

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

Pris/kurstillfälle: 2 400kr för nya deltagare. 2 000 kr för dig som tidigare har gått någon kurs hos mig. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är tidigare elev hos mig.)

För innehavare av ett Stjärnpaket: 1 kurskupong. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du vill betala med en Stjärnpaketkupong.)

Öppna Spiritualisters medlemmar har 200 kr rabatt . (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är medlem i Öppna Spiritualister.)

Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Kursmaterial och fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor och rubriken Kurser.