Kanalisera guider

 

Det här är en kurs där vi fokuserar på att lära känna våra guider och hur vi kan kommunicera med dom. Du får verktyg för att lättare komma i kontakt med din/dina guider och sätt att kommunicera så att du ska kunna lyssna på vad de har att säga dig. Du får öva på att komma i kontakt med andra personers guider så att du kan lämna budskap till personen från dessa samt tid till att öva på att mer direkt kanalisera information ifrån guider.

Att kanalisera guider handlar mycket om att kunna ändra medvetande tillstånd och att kunna balansera sina egna energier så att de överensstämmer med de guider som ska kanaliseras. Även att kunna släppa kontrollen och låta guiderna till viss del ta över även om du fortfarande är helt med och medveten om vad som händer. Vi kommer att öva på att känna energier och att ändra medvetande tillstånd.

En del av kommunikationen med guider går tillväga på samma sätt som vid mentalt mediumskap dvs du får information via bilder, ord och känslor. När du däremot ska börja kanalisera så kommer guiderna närmare dig och dina energier och kommunikationen sker mer direkt genom talet.

 

Kursinnehåll:

  • Kommunicera med dina guider/vägledare
  • Kommunicera med andra personers guider/vägledare
  • Kanalisera guider
  • Direktskrift
  • Meditation
  • Känna energier och att ändra medvetande tillstånd

 

Förkunskaper: Du bör ha gått någon intuitions-/mediumkurs eller motvarande.

Datum våren 2014: 17-18 maj

Datum hösten 2014: Inga kurstillfällen planerade för hösten

Tid: 10.00 – 17.30

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm.

Pris/kurstillfälle: 2 400kr för nya deltagare. 2 000 kr för dig som tidigare har gått någon kurs hos mig. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är tidigare elev hos mig.)

För innehavare av ett Stjärnpaket: 1 kurskupong. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du vill betala med en Stjärnpaketkupong.)

Öppna Spiritualisters medlemmar har 200 kr rabatt. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är medlem i Öppna Spiritualister.)

Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Kursmaterial och fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor och rubriken Kurser.