Julklappstips

Här nedan hittar du 3 härliga julklappstips!!

 

Presentkort

Köp ett presentkort på valfritt belopp som kan användas som betalning eller delbetalning av någon av mina Tjänster eller Kurser.

Presentkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.

Mer information om mina Tjänster o Kurser hittar du här: TjänsterKurser

Beställ presentkort: Maila mig till elisabeth.edborg@sevenstars.nu. Ange belopp. Namn, adress, postnr o ort, telefonnummer på den som ska betala samt namn på mottagaren av presentkortet.
Betalning: Jag mailar dig faktura som en pdf-fil.
Senast beställningsdag: Den 14 december.

 

Inspirerande bok att läsa!

 

Jag har varit med och skrivit boken ”Transformational Stories” utgiven via Global Woman.
Förutom kapitlet ”My way to the stars” som jag har skrivit så finns det ytterligare tio kapitel att läsa och bli inspirerad av. Det är fantastiska liv och ”resor” mina medförfattare har gjort. Boken innehåller elva inspirerande och peppande kapitel som tar läsaren med på några fantastiska livsöden och hur man kan förändra sitt liv till någon man vill ha samt även ta sig upp från de absolut mörkaste stunderna och få ett härligt liv. Så livsbejakande!

I mitt kapitel ”My Way to the Stars” kan du läsa om hur jag förstod jag kunde kommunicera med andevärlden och gick från att vara IT-chef och projektledare till Medium, Transmedium och Healer. Min väg var kantad av svårigheter på olika sätt och det tog lite tid innan jag tog steget fullt ut men det är inget jag idag ångrar att jag gjorde. Jag älskar mitt arbete! Du får också en liten inblick i hur andevärlden och våra nära och kära som gått bort kan resonera och förmedla budskap. Även vad som kan hända när de gått bort. Jag skriver också lite om hur jag nu blickar framåt mot nya äventyr i mitt liv.

Ge bort boken till någon som är i behov av förändring i sitt liv eller kanske är mitt uppe i sin transformering och behöver bli peppad.

Läs mer om alla författarna

Pris boken: 200 kr inkl frakt
Beställ boken: Maila mig till elisabeth.edborg@sevenstars.nu. Ange namn, adress, postnr o ort, telefonnummer dit boken ska skickas samt fakturaadress om den är annan än mottagaradressen.
Betalning: Jag mailar dig faktura som en pdf-fil.
Senast beställningsdag: Den 14 december.

 

Köp träd i Afrika!

Bidra till en bättre miljö, människor o barn samt få avkastning

Jag har sedan i våras börja köpa träd i Afrika och från någon månad tillbaka köper jag även Donationspaket. Träden planteras i semiöknen och hjälper på så sätt till att stoppa erosionen av jorden. Trädplantagerna där träden planteras ger jobb till människorna, ofta arbete som ger mer betalt än många andra arbeten. Donationspaketen innehåller både träd till mig, träd till människorna i Afrika, 500 l vatten, bidrag till skolor för barn och mikrolån för att starta egna företag för att få en bättre tillvaro,

Efter fyra år och upp till nitton år får du återbäring på din investering då det går att sälja frön och frukter från träden. Efter tjugo år avverkas träden och säljs för produktion av möbler m m, du får då en större summa tillbaka. Totalt blir återbäring omkring 15% på din investering.

Så genom att köpa träd gör du (vi) gott både för jorden, människorna i Afrika och för dig själv!

Du kan köpa enstaka träd och/eller donationspaket eller så kan du månadsprenumerera.1 träd kostar 17 Euro, ca 175 kr och ett donationspaket
53 Euro, ca 545 kr.

Köpa träd eller donationspaket: Följ länken www.betterglobe.com/42099 och välj Ge gåva till vänster. På hemsidan kan du även hitta mer information om Better Globe och deras verksamhet.
Betalning: Du betalar via kort när du beställer träd eller donationspaket.
Certifikat/Intyg: Vid köp av träd eller donationspaket kan du skriva ut ett fint certifikat som visar på vad du köpt och ger bort.
Senast beställningsdag: Ingen sista beställningsdag. Du kan alltid köpa på nätet. Certifikatet skapas i samband med ditt köp så ingen extra väntetid för det.

Har du frågor om Better Globe så är du välkommen att kontakta mig via mail, elisabeth.edborg.betterglobe@sevenstars.nu eller via telefon 073-656 50 52. Det planeras även ett informationsmöte om Better Globes verksamhet till den 14 januari, 2019. Mer information om det kommer i ett separat Nyhetsbrev.