Intresseanmälan – Mediumutbildning Kombo start hösten 2022

Har du intresse för att utbildningen ”Mediumutbildning Kombo” som startar hösten 2022 så anmäl dig gärna.

Intresseanmälan är inte bindande!

OBS! Mediumutbildning Kombo är under planering och kan förändras något vad gäller antal fysiska träffar och kurskvällar via Zoom samt priset.

 

Utbildningen är öppen att anmäla sig till för både dig som tidigare har gått Steg 1, Online-utbildningen eller har motsvarande kunskaper från annan utbildare och för dig som har Stjärnkursen eller någon enstaka kurs i intuition och medialitet. Övningarna kommer att anpassas efter respektive elevs kunskapsnivå.

På den här utbildningen kan du utveckla ditt mediumskap. Ha målet att ta ett Träningskort som medium eller även gå mot ett mediumcertifikat. Allt utifrån dina kunskaper och mediumutveckling. Det går också bra att gå utbildningen enbart för att lära dig mer om mediumskap.

Utbildningen kommer att fokusera på övningar som får dig att förstå och föra dig framåt i din utveckling av din intuition och medialitet. Du får lära dig att tolka symboler, bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med (Clairvoyance, Clairaudience, Clairsentience). Genom intuitionsövningar och kontakt med andra sidan får du hjälp att bygga upp ditt s k ”symbolbibliotek” så att du snabbare förstår vad andevärlden (nära och kära, guider) vill förmedla.

Du kommer få öva på privata sittningar och mediala demonstrationer (storsseanser), tarotkorsläggningar och kontakt med dina guider. Utbildningen innehåller även teori och praktik i att bemöta kunder.

En del av utbildningen är Personlig Utveckling. Meditationer kommer att användas för att höja din medvetenhet om dig själv och hur du kan utvecklas till den du vill och ska vara.

Kursinnehåll

 • Öppna och stänga/dra ihop våra chakran
 • Tolka och läsa symboler, färger och bilder
 • Tarotkortsläggningar, Mediala vägledning
 • Kommunicera med andevärlden, nära o kära, guider
 • Öva privat sittningar (kontakt med andra sidan (någon som har gått bort)
 • Öva på att hålla seans
 • Meditationer
 • Personlig utveckling
 • Bemöta kunder – vad du behöver tänka på 

Förkunskaper
Det är bra om du har någon typ av kurs i intuition och medialitet innan t ex Stjärnkursen (en prova på kurs i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling) som jag har eller någon liknande kurs hos någon annan utbildare men det är inget krav. Du kan också ha med dig förmågorna från barnsben och nu vilja utveckla det vidare. Är du osäker på om du besitter de förkunskaper som nämns här, kontakta mig gärna så kan vi tillsammans diskutera fram till vad som är lämpligast för dig.

Antalet deltagare
Deltagarantalet 12 st.

Mål med utbildningen
Den här utbildningen har som mål att du ska kunna bygga upp kunskap och erfarenhet runt din intuition och ditt mediumskap och bygga upp på ditt ”symbolbibliotek” så att du lättare kan kommunicera med andevärlden (nära och kära samt guider). Att du under utbildningen ska bli redo att prova för att ta ditt Träningskort som medium (om du vill, det är inget krav). Kriterier för Träningskort som medium hittar du här. För dig som eventuellt har ett träningskort så övar du vidare för att utveckla dina förmågor inom mediumskapet. För dig som under utbildningen uppnår kriteria för ett mediumcertifikat finns möjlighet att pröva för det i slutet av utbildningen. Kriterierna för Mediumcertifikat hittar du här. Ett ytterligare mål är att du ska förstå och veta lite mer om Guider och hur du kommunicerar med dem.

Utbildningen passar även dig som enbart vill utveckla din intuition och medialitet samt är nyfiken på kontakt med guider och vill utforska detta även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig om mediumskap.

Utbildningens längd och datum
Exakta datum för utbildningen är just nu (22-02-14) inte bestämda men planen är följande:

Utbildningen startar i september 2022 och sträcker sig till juni 2023. Utbildningen innehåller tre helger och sexton kurskvällar.

Helgerna i september och januari är tänka för att samla gruppen för att lära känna varandra och att underlätta för kurskvällarna som sedan hålls på distans via Zoom. Den tredje helgen ligger som avslutning på utbildningen med prov för Träningskort och Mediumcertifikat för de som uppnått kriterierna för dessa. Se kriterierna hör här

Utbildningsdagar
Exakta datum ej satta (22-02-14)

Helgträffar: September 2022, januari 2023, juni 2023

Kurskvällar 2022: En kväll varannan vecka. 7 tillfällen fram till juluppehållet
Kurskvällar 2023: En kväll varannan vecka. 9 tillfällen fram till avslutningshelgen i juni.


Tider
Helger: Kl 10.00 – 17.30
Kurskvällar: Kl 18.15 – 21.15

Tid utöver kurstillfällena
För dig som vill prova för ditt Träningskort eller ett Mediumcertifikat kommer du behöva träna och inhämta referenser etc utanför ordinarie kursträffar. Jag har möjlighet att hjälpa till med att ordna med personer att öva på om det behövs.

Material du behöver inför utbildningen
Inför utbildningen behöver du införskaffa lite eget material som vi kommer att använda.

 • En eller flera tarotkortslekar, änglakort, orakelkort eller liknande kortlekar. Du väljer själv vilken eller vilka du vill använda. Jag rekommenderar kortlekar som enbart består av en bild eller möjligen med lite text. Kortlekarna kommer fram för allt att användas för att ”läsa/tolka” bilder intuitivt.
 • En vanlig kortlek
 • 10-20 stenar/kristaller. Du väljer själv vilka du vill ha. Det är bra om de är olika i färg, form och mönstring så att alla inte är enfärgade.
 • Servetter (vanlig bordsservetter), helst enfärgade
 • Papper och penna
 • Egen anteckningsbok att notera insikter och lärdomar i. Den kan även vara bra att ha för att skriva ner vägledningar/läsningar du kommer att få av dina kurskamrater.

Utbildningskostnad
Du betalar utbildningen månadsvis den 27:e i varje månad under tolv månader. Månadskostnaden är 1450 kr/månad. Du faktureras en gång per månad med första inbetalningen den 27 augusti 2022 och den sista 27 juli 2023. Totalt blir utbildningskostnaden 17 400 kr.

I utbildningskostnaden ingår tre helger och sexton kurskvällar samt kurskompendium. Har du gått kursen tidigare använder du samma kurskompendium som du tidigare har fått.

Kurslokal vid helgträffarna
Höstterminen: Stockholm, exakt plats ej bestämt ännu (22-02-14)Vårterminen: Stockholm, exakt plats ej bestämt ännu (22-02-14)

Kurskvällarna

Alla kurskvällar hålls på distans via Zoom

Om Corona/Covid-19 situationen skulle förändras kan utbildningens helgträffar även komma att hållas delvis eller helt via Zoom.

Inför starten av utbildningen behöver du göra följande:

 • Ladda ner Zoom-appen till PC eller mobilen.
 • För PC Windows hittar du https://zoom.us/support/download.
 • För mobil gå till App Store eller där du hittar appar för Android-mobiler
 • Inför varje kurstillfälle får du ett mail ifrån mig med en länk till Zoom-mötet samt mer information inför kurstillfället.

Du hittar även lite information och hjälp vad gäller Zoom här

Anmälan (intresseanmälan)
Intresseanmäler dig till utbildningen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Se nedan för de villkor som gäller för utbildningen.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig, 073-656 50 52.

Villkor vid återbud och avhopp från utbildningen, ångerrätten

OBS! Intresseanmälan är inte bindande.

Jag uppmanar dig att läsa villkoren som gäller vid återbud och avhopp från utbildningen innan du anmäler dig. Du kommer att få godkänna villkoren via ett mail ifrån mig inför starten av utbildningen. Du hittar villkoren här.

Frågor

Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail, info@elisabethedborg.se eller per telefon, 073-656 50 52.