Information kurs som hålls digitalt via Zoom

Uppdaterad 201125

Pga rådande restriktioner och den ökande smittspridningen av Covid-19 hålls vissa av mina helgkurser digitalt via Zoom. Se nedan för vilka det gäller.

ALLMÄN INFORMATION
Jag har sedan våren 2020 hållit kurskvällar för mina 1-åriga utbildningar via Zoom ett flertal gånger samt att jag nu i höstas även håller en 1-årig utbildning i Mediumskap enbart online via Zoom. Det har fungerat över förväntan bra att hålla utbildning via Zoom. Visst det blir lite annorlunda än om man ses men det har gått väldigt bra. Många av mina elever har dessutom sett det som något spännande att se att detta med vägledningar och kontakt med personer som gått bort fungerar även om du som ”medium” och den du jobbar med inte befinner er i samma rum. Att jobba på distans är något som kan vara bra att kunna fr a i dessa tider.

HELGKURSEN: STJÄRNKURSEN – EN-PROVA-PÅ-KURS
Kurstillfället den 12-13 december, 2020

  • Du som vill vara med via Zoom behöver ladda ner Zoom till din dator, mobil eller platta. Jag skulle rekommendera en dator men det går även via mobil och platta. Jag kommer tillhandahålla information om hur du går tillväga (se längre ner) för att ladda ner Zoom samt hur du loggar in till kursen om du inte är familjär med Zoom.
  • Du behöver ha följande tillgänglig under kursen:
    Kort: tarotkort, änglakort eller annan typ av kort med bilder på. Det går faktiskt även med vykort, tidningsbilder etc om det skulle knipa. Kanske du redan har en tarotkortlek av något slag?
    Papper och penna

LADDA NER ZOOM

  • Ladda ner Zoom-appen, den hittar du på https://zoom.us/support/download. Gäller datorer med Windows. Om du ev har en Mac sök själv på nätet om Zoom för Mac.
  • För att ladda ner till iPhone gå till Apple Store och sök på Zoom, appen heter Zoom Cloud Meetings.
  • För Android-mobiler gå till där du normalt laddar ner appar till din Android-mobil.
  • Jag har skapat ett eget ID i Zoom men jag tror inte det är nödvändigt