Holistisk Hälso Summit

Jag är en av de 11 kvinnliga företagare som delar med oss av vad vi gör för att hjälpa andra och oss själva till ett liv i mer balans och så bra välmående som möjligt. Ett behov som nog många har behov av i dessa prövande pandemi-tider vi alla lever i.

Startar den 31 januari, 2021

Det går fortfarande att registrera sig och få ALLA filmerna och ta del av de gratis erbjudanden som ges!

1 film varannan dag. Varje film är ca 20 minuter

GRATIS!

Jag har lärt känna en fantastisk kvinna, Mia Lindh. Hon har som en av sina ”missions” att få människor att må bra och att vara katalysator och bana väg för oss som på ett eller annat sätt kan hjälpa människor med just det, må bra eller bättre. Mia har intervjuat mig och ytterligare tio kvinnor. Det har resulterat i små videofilmer med våra tips och råd.
 
Passa på att bli inspirerad och få påfyllning av energi och insikter om hur du kan få bättre balans i livet.
 
Här nedan ser du vad Mia själv har skrivit om Holistisk Hälso Summit och hur du kan registrera dig för att få videofilmerna och ta del av våra extra erbjudanden.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mind, Body, Soul & Spirit (hälsa för hela dig). Fantastiskt kunniga kvinnor delar med sig av sin kunskap från hjärtat.

Hur mår du? Känner du dig trött 🥱 energilös 🥺 ont i magen 🤢 har negativa tankar 😱 irriterad 😠 ja listan kan göras lång när vi är i obalans och visst är det lätt att hamna där. Mycket kan påverka oss och få oss ur balans. Vinterns mörker 🌘 december månads pepperkakor, lussebullar och goda mat 🥨🍗 🍬🍫 negativa relationer, sorg, sjukdom 🤕 m.m.

VAD ÄR HOLISTISK HÄLSO SUMMIT?
Det är fantastiskt kunniga kvinnliga företagare i din vardag som delar med sig av vad de gör för att hjälpa andra och sig själva till ett liv i mer balans ☯️

FÖR ATT FÅ TA DEL AV DERAS KUNSKAP KOSTNADSFRITT
Bokar du bara dig gratis här och får från och med den 31 januari ta del av 11st korta (15-20 min) lättillgängliga filmklipp från intervjuerna med dessa kvinnor på Svenska, de skickar även med tips kring vad du kan göra för att må bra ❤️


Det kommer att skickas ett nytt filmklipp till dig varannan dag fram t.o.m. den 20 februari.

Jag heter Mia Lindh och är grundare av Soul Biz woman som jobbar med att coacha och synliggöra kvinnliga företagare så att deras fantastiska kunskap når så många som möjligt.

Detta projekt växte fram tack vare att jag har förmånen att vara i kontakt med så många kunniga kvinnliga företagare som jobbar utifrån hela sin själ och hjärta. En önskan om att utifrån kärlek få dela med sig ledde till att Soul Biz Woman under enklare former intervjuat och sammanställt kortare filmklipp som kan göra skillnad.

Det är med stor tacksamhet som vi nu delar Holistisk Hälso Summit med en förhoppning om att kunna bidra till ett hälsosamt och balanserat 2021 ☯️❤️
 
Anmäl dig – klicka på bilden!
Du kommer in i Eventbrite och kan registrera dig.