Holistisk Hälso Community

På måndagen den 15 mars börjar det!

Holistisk Hälso Community

Missade du alla inspirerande filmerna under Holistisk Hälso Summit eller vill se dem igen och få fortsatt stöd?

Som en fortsättning på Holistisk Hälso Summit har vi startat Facebook-gruppen Holistisk Hälso Community där vi inspirerar varandra att skapa hållbara förändringar och balans i livet. Sätt dina mål, ta stöd och låt dig inspireras. Att vara i en miljö som stärker är en av de viktigaste faktorerna till framgång.

7 av oss som har spelat in filmerna till Holistisk Hälso Summit  är med i gruppen och ger personliga råd och tips till förändring och balans i livet. Vi hjälper dig framåt så du ska kunna få ett så bra liv som möjligt. Mia Lindh håller ihop oss alla och är den som startar upp i nästa vecka. Sedan kommer vi övriga följa efter med tips och råd och svara på frågor och inlägg.

Vi startar den 15 mars och håller på under sex månader.

Oavsett om du varit med under Holistisk Hälso Summit eller inte så har du nu möjlighet att vara med i fortsättningen i Facegruppen Holistisk Hälso Commity. Gruppen är en Synligt Sluten grupp dvs det är enbart de i gruppen som kommer se inläggen. Filmerna som tidigare visats kommer vara tillgängliga för dig som går med i gruppen.

Klicka på bilden för att gå med i vår Facebook-grupp! Det är GRATIS att vara med!

HOLISTISK HÄLSO COMMUNITY

Kvinnliga företagare delar med sig av vad de gör för att hjälpa andra och sig själva till ett liv i mer balans.