Guider

 

Det här är en kurs där vi fokuserar på att lära känna våra guider och hur vi kan kommunicera med dom. Du får verktyg för att lättare komma i kontakt med din/dina guider och sätt att kommunicera så att du ska kunna lyssna på vad de har att säga dig.

Kommunikationen med guider går många gånger tillväga på samma sätt som vid mentalt mediumskap dvs du får information via bilder, ord och känslor vilket vi kommer att öva på. Dessutom kommer du att få försöka att känna av din/dina guider rent energimässigt även att via meditation få kontakt med dom. Vi prova också på inspirerande skrift där du får möjlighet att få information från din/dina guider skriftligen.

 

Kursinnehåll:

  • Kommunicera med dina guider/vägledare
  • Inspirerande skrift
  • Meditation
  • Känna/uppleva energier

Förkunskaper: Du bör ha gått någon intuitions-/mediumkurs (minst Stjärnkursen) eller motsvarande

Datum våren 2015: 14 mars (inställd pga sjukdom) Se Workshop – Guider

Tid: 10.00 – 17.30

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm.

Pris/kurstillfälle: 1 400kr för nya deltagare. 1 200 kr för dig som tidigare har gått någon kurs hos mig. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är tidigare elev hos mig.)

För innehavare av ett Stjärnpaket: 1/2 kurskupong. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du vill betala med en Stjärnpaketkupong.) Jag kommer att skriva datum på din kupong för endagskursen och du kan sedan använda kupongen på annan endagskurs eller som delbetalning för en dag av en helgkurs vid annat tillfälle.

Öppna Spiritualisters medlemmar har 100 kr rabatt. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är medlem i Öppna Spiritualister.)

Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor och rubriken Kurser.