Förändringens vindar fortsätter att blåsa….

Så vad händer nu?

Från 1 januari är jag, Elisabeth Edborg, Helhjärtat Center , Rödabergsgatan 3 i Vasastan i Stockholm. Där tar jag emot för fysiska konsultationer en dag per vecka och håller sedan sessioner på distans (via nätet o telefon) övriga dagar. Jag kommer även hålla mina helgkurser och utbildningar på Helhjärtat Center. Du bokar tid, kurser och event som vanligt via BokaDirekt. Länk till BokaDirekt–>>

Nya tjänster är i antågande under 2022 vilket känns roligt och spännande. Jag kommer återkomma med mer information om dem. 

Nyhetsbrevet som skickats ut från Seven Stars Center kommer fortsättningsvis enbart ifrån mig, Elisabeth och Seven Stars, med information om min verksamhet. 

Jag välkomnar dig att träffa mig fysiskt på Helhjärtat Center eller digitalt på distans.

Du är varmt välkommen!