Budskap från Guider och Vägledare – Harmoni-Expo

 

Föredrag

”Budskap från Guider och Vägledare”

Lördagen den 26 oktober, 2019
Kl 12.00

och

Söndagen den 27 oktober, 2019
Kl 12.00

Harmoni-Expo

Solnahallen, Stockholm

Ankdammsgatan 46, Solna

 

Föredraget börjar med att jag först berättar lite om Guider och Vägledare för att sedan förmedla budskap ifrån dem.

Jag kommer berätta utifrån min erfarenhet om guider vilka dom är, vad dom gör och varifrån dom kommer. Även om hur du själv kan få kontakt med dina guider. Jag kommer visa hur du kan använda pekare, pendel och andra hjälpmedel för att få svar på dina frågor.

Jag fortsätter sedan med att förmedla budskap ifrån guiderna ungefär som vid en storseans där budskap förmedlas ifrån nära o kära. Det blir i stort sett på samma sätt men budskapen kommer nu ifrån guider som tillhör de personer som är närvarande under föreläsningen.

Du har också möjlighet att ställa frågor till mig om det är saker du undrar över vad gäller guider och vägledare.

 

Kostnad : 100 kr/föredragstillfälle

Anmälan: Du betalar kontant vid entrén till föredraget. Kom i god tid före så att vi kan börja föredraget vid utsatt tid.