Atlantisk Regressions Healing

Kursen den 21-22 maj är inställd!

Eventuellt att jag lägger in en workshop-kväll i höst med grunderna i Atlantisk Regressions Healing. Är du intresserad av att vara med på en sådan workshop så hör gärna av dig med ett mail till mig, elisabeth.edborg@sevenstars.nu.

 

På den här kursen får du möjlighet att arbeta med Atlantiska healingenergier, möta din ängel från Atlantisk som du kommer att arbeta tillsammans med samt öva på att ge Atlantiskt Regressions Healing till övriga kursdeltagare.

Du använder dig av din intuition för att få information om händelser från tidigare liv som påverkat den du ger Atlantisk Regressions Healing till. Dessutom hur det har påverkat din klient, positivt eller negativt, fysiskt eller mentalt/beteendemässigt.Du jobbar sedan med den Atlantiska healingenergin för att arbeta bort energierna från tidigare liv och fyller sedan på med healing till din klients fysiska kropp, energifält och chakror som har behov av påfyllning och stabilisering. Även lättare mikromassage kan förekomma att du får använda dig av för att lossa energierna. Du får även öva på att ge råd om vad din klient kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv.

Kursinnehåll

  • Öppna och stänga chakror
  • Kontakt med Atlantisk healingenergi
  • Kontakt med din Atlantiska healingängel
  • Ge Atlantisk Regressions Healing till övriga kursdeltagare
  • Meditationer/Regressioner
  • Rensa och balansera upp dina egna energier

 

Förkunskaper: Healingkurs av något slag samt någon typ av intuitions- och mediumkurs så att du är van att använda din intuition/medialitet.

Datum 2016:  21-22/5 (INSTÄLLD)

Tid: 10.00 – 17.30

Adress: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm.

Pris/kurstillfälle: 2 600 kr för nya deltagare. 2 250 kr för dig som tidigare har gått någon kurs hos mig. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är tidigare elev hos mig.)

För innehavare av ett Stjärnpaket: 1 kurskupong. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du vill betala med en Stjärnpaketkupong.)

Öppna Spiritualisters medlemmar har 200 kr rabatt. (Ange vid anmälan i rutan för Noteringar om du är medlem i Öppna Spiritualister.)

Anmälningsavgiften 500 kr är inkluderad i priset och betalas ej separat.

Fika ingår. Lunch står du själv för. Lunchen kan ätas på någon av de restauranger som finns i närheten eller så kan du ta med dig egen mat till lokalen (mikro finns).

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet. Anmälan är bindande.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se Villkor och rubriken Kurser.