Atlantisk Meditations- och Healingkväll

 Vi har tagit paus med dessa kvällar tills vidare.

Jag, Elisabeth Edborg, och Åsa Norrby håller Atlantisk Meditations- och healingkvällar under hösten 2015.

Kvällen börjar med en meditation. Där får du färdas tillbaka till Atlantis och lära dig mer om både dig själv och om Atlantis alternativt att du får hjälp med att rensa dina energier. Efter meditationen får alla en möjlighet att dela sina upplevelser under meditationen. Självklart är det upp till dig hur mycket du vill beröra av delar du känner är mer privata än andra.

Efter meditationen blir det en fika-paus med enklare fika med te, kaffe och någon kaka eller frukt.

Efter fika-pausen fortsätter vi med Atlantis healing.  Jag och Åsa tar ner healingenergier med hjälp av änglar från Atlantis. Var och en av deltagarna får den energi som den är i behov av. Under tiden energin överförs arbetar jag och Åsa med energiminnen från tidigare liv som påverkar dig i det här livet, det kan var både på ett positivt eller lite mer negativt sätt. Det kan vara påverkan på din fysiska kropp men också på ett mentalt plan.

Efter energiöverföringen får du en personlig feedback av Elisabeth eller Åsa med tips och råd om vad du bör tänka på i det här livet för att må så bra som möjligt. Det kan handla om din kost, motion, hur du relaterar till andra människor och även beteenden som du behöver titta på och eventuellt förändra.

 

Datum våren 2016: 20/1,  17/2,  16/3,  13/4

Du kan gå en eller flera gånger. Du anmäler dig till respektive gång.

Tid: Kl 18.30 – 21.15 (Insläpp kl 18.15-18.30)

Plats: Seven Stars Center, Strålgatan 2, Lilla Essingen, Stockholm

Kostnad: 300 kr/gång.

Du betalar med kort, via Swish eller kontant vid ditt besök.

 

Du anmäler dig enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.  Anmälan är bindande. För mer information om anmälan och villkor vid eventuellt återbud se under Villkor och rubriken Event. Begränsat antal platser, max 10 personer.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

Du kan också ringa till Elisabeth , 073-656 50 52.