Atlantean healing

 

Denna tjänst har från den 18 augusti, 2014, ersatts med tjänsten Atlantisk Regressions Healing

Redan bokade tider för denna tjänst kommer att genomföras
men det går inte att boka en ny tid efter den 18 augusti, 2014 för denna tjänst.

 

Atlantean Healing är en healingform som är initierad och nerkanaliserad av Birkan Tore. Atlantean Healing-energin är en mycket kraftfull och högt vibrerande energi samtidigt som den är väldig mild och mjuk.

Under en Atlantean Healing session rensar och balanserar jag din aura, dina chakror och elementen (jord, eld, vatten, luf). Jag tar bort energier som dränerar och tar energi ifrån dig, det kan vara jordbundna själar som inte gått in i ljuset ännu, energitrådar du har till människor, energiminnen från tidigare liv samt annan energipåverkan som stör din egna balans. Efter det fortsätter jag med att ge healing till din fysiska kropp, energifält och chakror som har behov av påfyllning och stabilisering.

Jag avslutar sedan med att omsluta dig med Atlantean Healing-energin så att energin kan fortsätta arbeta för att balansera din kropp och fylla på energi även efter att själva sessionen är slutförd. Hur länge Atlantean Healing-energin fortsätter att verka i din kropp är individuellt.

Healingen ges både genom att jag lägger händerna på dig men även utan att jag berör dig fysiskt.

Efter sessionen sitter vi ner en stund och jag berättar vad för minnen och energier jag har fått ta bort och förmedlar även annan information som jag intuitivt kan ha fått under healingbehandlingen.

En Atlantean healingsession tar ca 1 timme.

Pris: 800 kr

Du betalar med kort vid ditt besök eller via faktura (fakturaavgift på 25 kr tillkommer). Följande kort accepteras: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Electron, JCB.

 

Bokar en tid gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet och kan välja tid.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

För information om villkoren för tjänsten se under Villkor och rubriken Tjänster.