Healingkurs

Ny uppdaterad version av kursen.
Nu ingår även healing via pendel och kristallhealing.

Sista anmälningsdag är torsdagen den 2 februari!


 

Den här kursen är till för dig som vill lära dig andlig/spirituell healing. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden och att du arbetar med din intuition för att veta på vilket sätt och var på en person du ska ge healingen.

Du får öva på att öppna och stänga dina chakror dvs få kontakt med andevärlden och att stänga ner den. Det ger dig möjlighet att förstå och hantera dina egna energier och göra dig mer mottaglig för healingenergin och kunna förmedla den på ett optimalt sätt.

I kursen ingår att öva på att ge kontakthealing, distanshealing, chakrabalansering med och utan kristaller, healing via pendel, kristallhealing där du använder kristaller för att förstärka förmedlingen av healingen och att ge healing till dig själv. De olika övningarna ger dig stor kunskap i att på olika sätt förmedla healingen så att den blir till det bästa för mottagaren av healingen.

Kursen följer internationella riktlinjer och möjlighet till certifiering som healer finns. Det brukar behövas 3-4 helgkurser för att uppnå kunskapsnivå för att kunna ta ett healingcertifikat. Mer information om längden på utbildningen och krav för certifiering finns här.

Kursinnehåll:

  • Öppna och stänga våra chakran (energipunkter i kroppen)
  • Teori om healing och chakror
  • Kontakthealing
  • Chakrabalansering
  • Healing med hjälp av pendel
  • Kristallhealing (chakrabalansering, förstärka healing via kristaller)
  • Distanshealing
  • Ge healing till dig själv
  • Kundbesök
  • Lagar och riktlinjer

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Datum våren 2023: 18-19/2
Tid: Kl 10.00 – 17.30
Kurslokal hösten 2022: Health & Care by Jigler, Kungsholms Kyrkoplan 4, Stockholm
Pris:
4200 kr (tidigare elever har 20% rabatt på ordinarie pris)
Ange vid anmälan i rutan för Noteringar att du är tidigare elev. Tidigare-elev rabatten gäller ej på kurstillfällen med sommarpris. Kursmaterial och fika ingår. Lunch står du själv för. 
Max antal elever: 9 st

Kursledare: Elisabeth Edborg och Ilona Palmelin

Anmäler dig till kursen gör du enklast via Boka Direkt, klicka på knappen och du kommer direkt in till bokningssystemet.

Sista anmälningsdag är torsdagen den 2 februari!

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

VILLKOR VID AVBOKNING, OMBOKNING, UTEBLI FRÅN KURS, UTEBLIVEN BETALNING OCH ÅNGERRÄTTEN
Jag ber dig läsa villkoren så du är medveten om vad som gäller vid t ex en avbokning. Jag följer dessa villkor utan undantag. Läs här –>> Villkor .