Andlig/Spirituell healing, fortsättning – trans o regression

Den här kursen är en fortsättningskurs för Andlig/Spirituell healing och den är till för dig som vill gå vidare inom healing och lära dig utöva Andlig/Spirituell healing via trans och regressioner dvs hur tidigare liv kan påverka oss.

Andlig healing via trans är en kraftfull form av andlig healing och går på djupet för att lösa upp energistagnationer som kan ha mentala, känslomässiga eller fysiska orsaker. I denna typ av healing arbetar du som en kanal för ditt healingteam och healingenergin via att sitta i ett avslappnat transtillstånd. Du får även ihop med healingen öva på att förmedla information till din klient som kan underlätta för att lösa upp energistagnationerna. Healingen har till syfte att hjälpa klientens kropp till självläkning och kan även vara stressreducerande.

Vid Regressions healing använder du dig av din intuition för att få information om händelser från tidigare liv som påverkat den du ger healing positivt eller negativt, fysiskt eller mentalt/beteendemässigt. Du jobbar sedan med healingenergin för att arbeta bort eller förstärka energierna från tidigare liv. Du får även öva på att ge råd om vad din klient kan behöva göra för att släppa eller förstärka påverkan från tidigare liv.

Kursinnehåll:

  • Intuitivt få information från tidigare liv och dess påverkan
  • Ge healing för att lossa/förstärka påverkan från tidigare liv
  • Ge klienten tips om vad hon/han själv göra för att släppa/förstärka påverkan från tidigare liv
  • Öva på att sitta i avslappnat transtillstånd
  • Känna av när healingen görs i transtillstånd och inte
  • Öva på att ge andlig healing via trans
  • Öva på att förmedla information intuitivt (medialt) som kompletterar transhealingen

Förkunskaper: Healingkurs av något slag samt någon typ av intuitions- och mediumkurs.

Datum hösten 2022: 26-27/11
Tid: Kl 10.00 – 17.30
Pris:
4 200 kr
Pris för tidigare elever: 20% på ordinarie pris.
Ange vid anmälan i rutan för Noteringar att du är tidigare elev.

Max antal elever: 10 st

Anmälan: Du anmäler dig via Boka Direkt, klicka på knappen Boka tid så kommer du direkt in till bokningssystemet. Sista anmälningsdag är fredagen 14 dagar innan kursstart. Du kan anmäla dig så länge det finns lediga platser i bokaDirekt även om sista anmälningsdag är passerad.

Du kan också ringa till mig , 073-656 50 52.

VILLKOR VID AVBOKNING, OMBOKNING, UTEBLI FRÅN KURS, UTEBLIVEN BETALNING OCH ÅNGERRÄTTEN
Jag ber dig läsa villkoren så du är medveten om vad som gäller vid t ex en avbokning. Jag följer dessa villkor utan undantag. Läs här –>> Villkor .